Gurmaniškas užkandžių rinkinys su arbata

26.73  be PVM

Rinkinį sudaro: figų traškučiai be pridėtinio cukraus 100 g, sūdyti ir blanširuoti migdolai be luobelės 150 g, juodoji arbata 40 g, avinžirniai žėrinčiame šokolade 45 g.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu.

Minimalus kiekis: 13 vnt.

Pagaminimo terminas: Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Preliminariai užsakymo įvykdymas trunka 2-3 sav. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
13 - 29 26.73 
30 - 99 23.80 
100 - 199 23.28 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , , , ,

Verslo dovana „Gurmaniškas užkandžių rinkinys su arbata“ – tai puikus pasirinkimas, norint pradžiuginti kolegas, partnerius ar verslo klientus gurmanišku maistu. Rinkinys, pripildytas gardžių užkandžių ir rankomis rinktos juodosios arbatos, suteiks gurmaniško malonumo akimirkų ir pasitarnaus kaip ideali dovana bet kokiai progai. Šiame rinkinyje rasite unikalų derinį produktų, kurie ne tik praturtins skonio pojūčius, bet ir pasižymi puikiomis maistinėmis savybėmis.

Rinkinį sudaro:

  1. Figų traškučiai be pridėtinio cukraus, 100 g
    Sudėtyje esančios natūralios figos yra puikus skaidulų šaltinis ir turi mažai riebalų. Šie traškučiai ne tik sveiki, bet ir labai skanūs – jų saldumas kilęs iš pačių figų, todėl jie patiks tiems, kurie vertina natūralų maistą be pridėtinio cukraus.
  2. Sūdyti ir blanširuoti migdolai be luobelės, 150 g
    Šie migdolai yra ideali užkandžio forma, praturtinta vertingomis maistinėmis medžiagomis, baltymais ir sveikaisiais riebalais. Švelniai sūdyti ir blanširuoti, jie puikiai tinka ne tik užkandžiams, bet ir garnyrams ar salotoms papildyti.
  3. Avinžirniai šokolade, 45 g
    Unikalus ir netikėtas skonių derinys – skrudinti avinžirniai apvilkti šokoladu. Šis saldžiai traškus užkandis yra ne tik skanus, bet ir turtingas baltymais bei skaidulomis, suteikiantis energijos visai dienai.
  4. Juodoji arbata, 40 g
    Rinkinyje taip pat rasite aukštos kokybės rankomis rinktą juodąją arbatą iš Rytų Afrikos. Ji pasižymi sodriu skoniu ir energizuojančiomis savybėmis. Užplikę šią arbatą, galėsite mėgautis puikiu gėrimu kartu su gurmaniškais užkandžiais.

Pakavimas ir personalizacija.

Šis rinkinys yra ne tik maistingas, bet ir gražiai supakuotas. Yra galimybė uždėti kaspiną jūsų įmonės logotipu, taip sukuriant unikalią ir išskirtinę verslo dovaną. Dovana, kuri parodys jūsų dėkingumą ir rūpestį savo partneriais ar klientais.

Kodėl verta rinktis?

„Gurmaniškas užkandžių rinkinys su arbata“ – tai ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas, kurio dėka galėsite pradžiuginti bet kurį savo verslo partnerį ar kolegą. Riešutai, figos, šokoladas ir kokybiška arbata sukuria išskirtinį skonio derinį, kuris džiugins kiekvieną gurmaną.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!