Saldus dovanų rinkinys prie kavos

26.21  be PVM

Rinkinį sudaro: figų traškučiai be pridėtinio cukraus 100 g, avinžirniai šokolade 45 g, malta arabika kava 50 g.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu.

Minimalus kiekis: 13 vnt.

Pagaminimo terminas: Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Preliminariai užsakymo įvykdymas trunka 2-3 sav. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
13 - 29 26.21 
30 - 99 23.28 
100 - 199 22.76 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , , ,

Saldus dovanų rinkinys prie kavos – tai elegantiškas ir skonių pilnas pasirinkimas, idealiai tinkantis tiems, kurie vertina malonias pertraukėles su kava. Šis rinkinys džiugina gurmaniškais saldumynais ir aukščiausios kokybės kava, todėl puikiai tinka tiek asmeniniam vartojimui, tiek kaip išskirtinė dovana verslo partneriams ar kolegoms.

Rinkinį pradeda figų traškučiai be pridėtinio cukraus (100 g), kurie yra puikus sveikas užkandis. Figų traškučiai gaminami iš natūralių ingredientų ir pasižymi subtiliai saldžiu skoniu bei malonia traškia tekstūra. Be pridėtinio cukraus, jie išlaiko visus natūralius vitaminus ir maistingąsias medžiagas, todėl yra ne tik skanūs, bet ir naudingi sveikatai. Tai puikus užkandis tiems, kurie siekia išlaikyti balansą tarp saldumo ir sveikumo.

Kita rinkinio dalis – avinžirniai šokolade (45 g), kurie suteikia saldaus džiaugsmo gurmanams. Šis traškus užkandis pasižymi unikaliu deriniu: avinžirniai, padengti šokoladu, sujungia traškumą ir saldumą į tobulą skonio balansą. Tai mažas, bet labai išraiškingas užkandis, kuris puikiai tinka mėgautis prie kavos ar arbatos puodelio.

Rinkinį papildo aromatinga malta arabika kava (50 g), kuri savo švelniu, tačiau intensyviu skoniu sukuria puikų pagrindą šiai gurmaniškai patirčiai. Arabikos kavos pupelės yra kruopščiai atrinktos ir sumaltos tam, kad suteiktų puikų kavos skonių derinį. Ši kava tinka tiek rytinėms kavos pertraukėlėms, tiek ypatingoms popietėms, kai norisi pasimėgauti akimirka.

Dovanų dėžutė yra prabangiai pateikiama, o jūs turite galimybę suasmeninti šią dovaną pagal savo poreikius – dėžutė gali būti perrišta kaspinu su jūsų įmonės logotipu. Tai suteikia dovanai ypatingo išskirtinumo ir parodo dėmesį detalėms, todėl toks rinkinys tampa ideali dovana verslo partneriams, klientams ar kolegoms.

Saldus dovanų rinkinys prie kavos – tai rafinuotas ir subtilus dovanų pasirinkimas, kuris džiugina savo kokybe, skoniu ir elegancija.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!