Užkandžių rinkinys dovanų dėžutėje

26.63  be PVM

Rinkinį sudaro: ruginės duonos krekeriai su kanapėmis 70 g, artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė 150 g, avinžirniai šokolade 45 g.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu.

Minimalus kiekis: 13 vnt.

Pagaminimo terminas: Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Preliminariai užsakymo įvykdymas trunka 2-3 sav. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
13 - 29 26.63 
30 - 99 23.70 
100 - 199 23.18 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , ,

Užkandžių rinkinys dovanų dėžutėje – tai gurmaniškas ir elegantiškas sprendimas, skirtas tiems, kurie vertina kokybiškus ir autentiškus užkandžius. Šis rinkinys idealiai tinka verslo dovanoms, šventinėms progoms ar maloniems vakarams su draugais ir artimaisiais.

Rinkinį sudaro ruginės duonos krekeriai su kanapėmis (70 g), kurie išsiskiria savo subtiliai traškiu tekstūra ir maloniu skoniu. Pagaminti iš natūralių ingredientų, šie krekeriai puikiai dera su užtepėlėmis, sūriais ar tiesiog kaip lengvas užkandis. Kanapių sėklos suteikia unikalumo ir prideda maistingųjų savybių, todėl šis užkandis yra ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas.

Šio rinkinio širdis – artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė (150 g), kuri džiugina gurmanus išskirtiniu skonio deriniu. Švelnus artišokų skonis harmoningai susilieja su intensyvesniu kietojo sūrio skoniu, o sezamo sėklos suteikia malonų traškumą ir egzotišką poskonį. Užtepėlė puikiai tinka ne tik su krekeriais, bet ir su duona ar kaip padažas prie daržovių. Tai nepakeičiamas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta išbandyti naujus ir netikėtus skonius.

Šį gurmanišką rinkinį papildo avinžirniai šokolade (45 g), suteikiantys desertui traškumo ir saldumo derinį. Traškūs avinžirniai, padengti šokoladu, yra puikus užkandis, kuris suteikia ne tik malonų skonį, bet ir neįprastą tekstūrą. Šis netradicinis desertas prideda žaismingumo ir prabangos įspūdį visam rinkiniui.

Dovanų rinkinys pateikiamas elegantiškoje dėžutėje, kuri gali būti suasmeninta pagal jūsų pageidavimus – dėžutė gali būti perrišta kaspinu su jūsų įmonės logotipu, suteikiant jai unikalumo ir išskirtinumo. Tokia dovana yra puiki priemonė parodyti dėmesį verslo partneriams, klientams ar kolegoms, suteikiant ne tik malonias emocijas, bet ir puikią skonio patirtį.

Užkandžių rinkinys dovanų dėžutėje – tai kokybiška, subtili ir praktiška dovana, kuri tiks bet kokiai progai ir paliks ilgalaikį įspūdį.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!