7 šokoladukų rinkinys dėžutėje

22.92  be PVM

Rinkinį sudaro: 7 rankų darbo ekolologiški šokoladukai su šiais skoniais: “Apelsinai ir kadagiai”, “Avietės ir ananasas”, “Braškės, cinamonas ir čili”, “Pistacijos ir kakavos nibsai”, “Medus ir duonos trupiniai”, “Matcha arbata ir avietės”, “Kava ir skrudinti kokoso dribsniai”, 210 g.

Jūsų logotipas. Dovanų rinkinys gali būti perrištas kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 50 vnt.

Pagaminimo terminas: 10 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
50 - 99 22.92 
100 - 199 21.95 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , ,

Ieškote išskirtinės ir elegantiškos dovanos verslo partneriams ar kolegoms? Septynių unikalių šokoladukų kolekcija dovanų dėžutėje suteiks ne tik malonumą skonio receptoriams, bet ir parodys išskirtinį dėmesį bei dėkingumą. Rankų darbo šokoladukai, sukurti iš aukščiausios kokybės ekologiškų ingredientų, yra rafinuota ir subtili dovana kiekvienai progai.

Rankų darbo ir ekologiškas šokoladas

Šis rinkinys išsiskiria ne tik unikaliomis šokolado kombinacijomis, bet ir rankų darbo kokybe. Kiekvienas šokoladukas pagamintas iš kruopščiai atrinktų ekologiškų ingredientų, taip užtikrinant aukščiausią kokybę ir natūralumą.

Rinkinį sudaro:

  1. Pistacijos ir kakavos nibsai
    Baltasis šokoladas (40% kakavos) su traškiais kakavos nibsais ir lengvu pistacijų riešutų poskoniu. Šis šokoladas yra subtilaus skonio ir puikiai tinka tiems, kurie mėgsta švelnią, tačiau turtingą šokolado tekstūrą bei skonį.
  2. Medus ir duonos trupiniai
    Pieniškas šokoladas (45% kakavos), papildytas natūraliu medaus saldumu ir traškiais duonos trupiniais. Šis derinys sukuria puikią sinergiją tarp klasikinio pieniško šokolado ir netikėtų tekstūrų, kurios suteikia subtilų skonio kontrastą.
  3. Apelsinai ir kadagiai
    Pieniškas šokoladas (54% kakavos), kurio pagrindinis akcentas – intensyvus apelsinų aromatas ir kadagių prieskonis. Tai egzotiškas ir gaivus šokolado skonis, kuris sukuria netikėtą, tačiau puikiai subalansuotą skonio pojūtį.
  4. Avietės ir ananasas
    Juodas šokoladas (65% kakavos) su vaisišku ir gaiviu aviečių bei ananasų deriniu. Tai lengvai egzotiškas skonis, praturtintas subtiliu rūgštumu, kuris puikiai dera su sodriu juodo šokolado intensyvumu.
  5. Braškės, cinamonas ir čili
    Juodas šokoladas (65% kakavos) su išskirtiniu braškių, cinamono ir lengvo čili deriniu. Šis šokoladas – tai drąsus skonių sprendimas, skirtas tiems, kurie ieško neįprastų, tačiau harmoningų skonio nuotykių.
  6. Matcha arbata ir avietės
    Baltasis šokoladas (40% kakavos), praturtintas egzotiška matcha arbata ir aviečių rūgštumu. Šis šokoladas pasižymi subtiliu, žaliuoju arbatos aromatu, kuris puikiai dera su švelniu baltojo šokolado saldumu.
  7. Kava ir skrudinti kokoso dribsniai
    Pieniškas šokoladas (48% kakavos) su lengvai kartoku kavos skoniu ir traškiais skrudintais kokoso dribsniais. Tai šokoladas, kuris maloniai sušildo ir suteikia gurmanišką skonio pojūtį kavos mėgėjams.

Dovana, kuri parodo rūpestį

Elegantiška dovanų dėžutė su septyniais rafinuotais skonių deriniais – tai tobula dovana verslo partneriams, kolegoms ar klientams. Ji ne tik maloniai nustebins, bet ir parodys, kad vertinate santykius ir siekiate juos puoselėti.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.4 kg
Kaspinas

1. Be kaspino, 2. Be įmonės logotipo, 3. Su įmonės logotipu