Rūšiniai šokoladai dovanų dėžutėje

27.30  be PVM

Rinkinį sudaro: limituoto leidimo 4 rūšiniai šokoladai: Madagascar Sambirano 60 g, Colombia Sierra Nevada 60 g, Peru Maranon 60 g, Nicaragua Nugu 60 g.

Jūsų logotipas. Dovanų rinkinys gali būti perrištas kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 50 vnt.

Pagaminimo terminas: 10 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
50 - 99 27.30 
100 - 199 26.22 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , ,

Rūšinis šokoladas gali tapti subtili, estetiška ir itin skoninga verslo dovana. Padarykite įspūdį savo verslo partneriams, klientams ar darbuotojams su unikaliu ir prabangiu Limited Rūšinių Bean-To-Bar Juodųjų Šokoladų rinkiniu. Šis rinkinys, pateiktas elegantiškoje dovaninėje dėžutėje, yra puikus pasirinkimas verslo dovanoms, kurios išsiskiria prabanga, išskirtiniu skoniu ir kruopščiai apgalvotu pristatymu.

Kiekviename rinkinyje rasite keturis aukštos kokybės rūšinius juoduosius šokoladus, pagamintus iš kruopščiai atrinktų kakavos pupelių, kilusių iš pasaulyje garsiausių kakavos regionų. Šokoladai yra „Bean-To-Bar“ proceso rezultatas, kur kiekvienas žingsnis, nuo pupelės iki galutinio gaminio, atliekamas su ypatingu atidumu ir meile kokybei.

Rūšiniai šokoladai viename dovanų rinkinyje

Madagascar Sambirano 60g
Šis rūšinis šokoladas, kilęs iš Sambirano regiono Madagaskare, pasižymi ryškiais vaisių ir citrusinių vaisių natomis. Tai puikus pasirinkimas norint išskirtinio skonio dovanos, kuri tikrai įsimins.

Colombia Sierra Nevada 60g
Kolumbijos Sierra Nevada regiono šokoladas pasižymi subtiliomis riešutų ir prieskonių natomis, kurios puikiai dera su intensyviu kakavos skoniu. Tai rafinuota dovana, atspindinti Kolumbijos kakavos paveldą.

Peru Maranon 60g
Peru Maranon slėnio rūšinis šokoladas pasižymi švelniu ir kreminiu skoniu, kurį papildo subtilūs vaisių ir gėlių aromatai. Ideali dovana tiems, kurie vertina kokybę ir išskirtinumą.

Nicaragua Nugu 60g
Nikaragvos šokoladas su intensyviais kavos ir medienos tonais yra puikus pasirinkimas šokolado mėgėjams, ieškantiems gilumo ir sudėtingumo. Šis šokoladas išlieka atmintyje dėl savo ilgo ir turtingo poskonio.

Šis rūšinio šokolado rinkinys yra ne tik išskirtinis skoniu, bet ir pritaikomas verslo dovanoms. Kiekviena dovaninė dėžutė gali būti perrišta elegantišku kapsinu su jūsų įmonės logotipu, suteikiant dovanojimo procesui personalizuotą ir profesionalų įspūdį. Tai puikus sprendimas įmonių renginiams, konferencijoms, šventinėms progoms ar padėkos dovanoms, kurios ne tik skatina lojalumą, bet ir palieka ilgalaikį teigiamą įspūdį.

Padovanokite daugiau nei šokoladą – padovanokite išskirtinę patirtį, kuri džiugins tiek gomurį, tiek širdį. Šios aukštos kokybės šokolado plytelės – tai puiki proga parodyti dėkingumą ir sustiprinti ryšius su verslo partneriais ar klientais. Nepamirštama dovana, kuri atspindi jūsų įmonės vertybes ir aukštą kokybės lygį.

Užsakykite šį Limited Bean-To-Bar rūšinio šokolado rinkinį su įmonės logotipu ir sukurkite įsimintiną dovanojimo patirtį!

 

4o

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.240 kg
Kaspinas

1. Be kaspino, 2. Be įmonės logotipo, 3. Su įmonės logotipu