Rinkinys su darbo knyga ir kvapais automobiliui

33.84  be PVM

Rinkinio sudėtis. Darbo knyga, automobilinio kvapo purškiklis ir pakabinamas automobilinis kvapas. Galite rinktis iš 6-ių kvapų.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, darbo knygos ir automobilio kvapo indelių.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 33.84 
30 - 49 31.63 
50 - 99 29.42 
100 - 199 27.21 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , ,

Verslo rinkinys su darbo knyga ir automobilio kvapu – tai puikus pasirinkimas ieškant dovanos kolegoms, partneriams ar klientams. Šis rinkinys derina praktiškumą, eleganciją ir personalizacijos galimybes, todėl tampa išskirtine ir ypatinga dovana, kurią galima pritaikyti pagal kiekvieno poreikius. Galimybė pridėti įmonės logotipą ar asmeninį žinutę per tiesioginę spaudą ar graviravimą suteikia rinkiniui papildomą vertę ir individualumą.

Rinkinį sudaro

  1. Darbo knyga:
    Stilinga ir kokybiška darbo knyga – būtinas aksesuaras kiekvienam, kuris vertina tvarkingą planavimą ir organizuotumą. Ši knyga puikiai tiks užrašams, susitikimų planavimui, idėjų fiksavimui ar svarbių darbų sąrašui. Darbo knyga gali būti personalizuota tiesiogine spauda su jūsų įmonės logotipu arba asmenine žinute, todėl tampa puikia dovana, kurią gavėjas naudosis kasdien. Knyga ne tik praktiška, bet ir estetiška, todėl taps ir stilingu biuro ar namų aksesuaru.
  2. Automobilio kvapas (pasirinkimas iš 6 kvapų):
    Šiame rinkinyje rasite rankų darbo automobilio kvapo laikiklį, pagamintą iš natūralaus medžio. Galite pasirinkti iš 6 skirtingų aromatų, kurie suteiks jūsų kelionėms gaivos ir malonumo. Kvapas laikosi 4–5 savaites, o medinis laikiklis gali būti graviruotas jūsų įmonės logotipu ar kita pasirinkta detale. Tai ne tik puikus būdas sukurti malonų kvapą automobilyje, bet ir stilingas aksesuaras, kuris pabrėžia kokybę ir natūralumą.

Personalizavimo galimybės

Šis verslo rinkinys suteikia daugybę personalizavimo galimybių. Galima pasirinkti dėžutės medžiagą ir ją dekoruoti tiesiogine spauda. Be to, tiesioginė spauda gali būti pritaikyta ir darbo knygai, kad ji taptų asmeniška ir individualia dovana. Automobilio kvapo laikiklį galima graviruoti, kas suteiks dar daugiau unikalumo ir personalizuotos žinutės. Tokia dovana išsiskirs savo originalumu ir atspindės jūsų įmonės vertybes bei rūpestį.

Dėmesys detalėms – išskirtinė dovana

Verslo rinkinys su darbo knyga ir automobilio kvapu ne tik džiugins gavėją savo kasdieniniu praktiškumu, bet ir padarys teigiamą įspūdį dėl kokybiško dizaino ir galimybės personalizuoti. Tai puikus būdas padovanoti daugiau nei įprastą dovaną – tai dovana, kuri išsiskiria savo pritaikomumu ir ilgaamžiškumu.

Dovanokite unikalų ir personalizuotą verslo rinkinį – darbo knygos ir automobilio kvapo derinys neabejotinai paliks ilgalaikį įspūdį.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg
Kvapas

DREAMS, SENSO, PRECIOUS, VELVET, CHARMS, EVENING