Rinkinys su natūraliu kūno sviesto ir vonios druska

25.00  be PVM

Rinkinio sudėtis: natūralus parfumuotas kūno sviestas 100 ml (kvapo natos: vilkdalgis, pačiulis, kriaušės) ir vonios druska 300 g.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, taip pat ant kosmetikos indelių.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 25.00 
30 - 49 23.45 
50 - 99 20.58 
100 - 199 17.26 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Šiandieninė verslo aplinka diktuoja poreikį ne tik profesionalumui, bet ir gebėjimui sukurti šiltus ir draugiškus ryšius su partneriais. Verslo dovanos yra puiki priemonė išreikšti dėkingumą, lojalumą ir stiprinti santykius su klientais bei kolegomis. Rinkinys su natūraliu kūno sviestu ir vonios druska – tai išskirtinė dovana, kuri ne tik puikiai atspindi prabangą, bet ir rūpinimąsi gavėjo gerove. Šis rinkinys puikiai tinka dovanoti ypatingomis progomis, verslo renginiuose ar kaip personalizuota dovana ilgamečiams partneriams.

Kūno sviestas „Orris“ – malonumas odai ir pojūčiams

Kūno sviestas „Orris“ (100 ml) yra praturtintas turtinga formulė, skirta sausos, jautrios ir probleminės odos priežiūrai. Šis produktas ne tik suteikia odai intensyvų drėkinimą, bet ir apgaubia ją išskirtiniu aromatu, kuriame susipina vilkdalgio, pačiulio ir kriaušės kvapai.

Kūno sviesto sudėtyje yra vertingų ingredientų, tokių kaip sviestmedžio aliejus, kakavos sviestas ir vynuogių kauliukų aliejus. Šios natūralios medžiagos veiksmingai maitina odą, atkuria jos elastingumą bei apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dėl lengvos tekstūros produktas greitai įsigeria į odą, nepaliekant riebumo jausmo, todėl yra itin malonus naudoti po dušo ar vonios.

Šis produktas yra itin vertinamas dėl savo gebėjimo atkurti odos švelnumą ir glotnumą, todėl tai ne tik kasdienio rūpesčio priemonė, bet ir prabangus malonumas jūsų verslo partneriams.

Vonios druska „Gerai nuotaikai“ – atsipalaidavimas ir nuotaikos pakėlimas

Vonios druska „Gerai nuotaikai“ su greipfrutų ir bergamočių eteriniais aliejais (300 g) – tai produktas, kuris dovanoja ne tik fizinį atsipalaidavimą, bet ir emocinę ramybę. Aromaterapija yra vienas efektyviausių būdų pagerinti nuotaiką ir sumažinti stresą, o ši druska sukurta būtent tam, kad padėtų subalansuoti emocijas ir suteiktų energijos.

Greipfrutų ir bergamočių eteriniai aliejai pasižymi pakiliomis ir tonizuojančiomis savybėmis, kurios padeda kovoti su nuovargiu ir atkurti vidinę harmoniją. Vonios druska švelniai valo ir gaivina odą, o po naudojimo palieka ją švelnią ir glotnią.

Naudojant šią druską, jūsų verslo partneriai galės mėgautis maloniais atpalaiduojančiais momentais po sunkios dienos, o tai neabejotinai paliks teigiamą įspūdį apie jūsų dėmesingumą ir rūpestį.

Prabanga ir personalizacija – jūsų verslo identitetas

Šis rinkinys yra idealus verslo dovanoms dėl savo elegantiško dizaino ir aukštos kokybės produktų. Be to, jūs turite galimybę dar labiau personalizuoti dovaną, pridėdami savo įmonės logotipą ant dovanų dėžutės bei kosmetikos indelių. Tai subtilus būdas ne tik padovanoti vertingą ir naudą teikiantį produktą, bet ir priminti gavėjui apie jūsų prekės ženklą kiekvieną kartą, kai jis naudos šį rinkinį.

Rinkinys su natūraliu kūno sviestu ir vonios druska yra puikus pasirinkimas norint sukurti ilgalaikį įspūdį apie jūsų verslą. Tai dovana, kuri ne tik parodo jūsų dėmesingumą ir kokybės siekį, bet ir palieka malonias emocijas bei puoselėja gavėjo gerovę. Personalizuota pakuotė su įmonės logotipu pabrėžia jūsų prekės ženklo vertybes, stiprina ryšį su partneriais ir klientais bei palieka neišdildomą įspūdį.

 

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.7 kg