Rinkinys su ąžuoliniu automobilio kvapu

22.57  be PVM

Rinkinio sudėtis: ąžuolinis automobilio kvapo laikiklis ir kvapo papildymas (trys įkvepintos lazdelės).

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės bei išgraviruoti ant medinio automobilio kvapo laikiklio.

Minimalus užsakymo kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 22.57 
30 - 49 20.58 
50 - 99 18.37 
100 - 199 15.05 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Automobilio kvapas su ąžuoliniu laikikliu ir su trimis įkvėpintomis lazdelėmis – tai unikalus ir stilingas aksesuaras, skirtas suteikti jūsų automobiliui išskirtinį aromatą bei elegantišką dizainą. Pagamintas iš aukščiausios kokybės lietuviško ąžuolo, šis kvapo laikiklis ne tik kvepia natūralumu, bet ir tampa jūsų automobilio interjero puošmena. Kiekvienas laikiklis yra kruopščiai rankų darbo kūrinys, kuris įkūnija tikrą lietuvišką meistriškumą ir natūralios medienos grožį.

Rinkinį sudaro trys įkvėpintos lazdelės, kurios suteikia subtilų ir malonų kvapą jūsų automobiliui. Šios lazdelės, pagamintos iš natūralių kvapiųjų aliejų, yra supakuotos į patogią ir saugią pakuotę su užtraukimo funkcija, todėl galite lengvai užtikrinti kvapo šviežumą bei ilgaamžiškumą. Tai leidžia kvapą atnaujinti bet kuriuo metu ir palaikyti gaivą jūsų automobilyje.

Svarbu paminėti, kad šis patentuoto dizaino kvapo laikiklis išsiskiria savo elegantiška forma ir funkcionalumu. Jis ne tik papuoš jūsų automobilį, bet ir puikiai tarnaus kaip verslo dovana jūsų klientams, partneriams ar darbuotojams. Kiekvieną kartą, kai jūsų įmonės dovanojamas kvapas sklinda automobilyje, jis primena apie jūsų prekinį ženklą, tuo pačiu pabrėždamas prabangą ir kokybę.

Kodėl verta rinktis šį automobilio kvapo laikiklį?

  • Natūralus lietuviškas ąžuolas: Tai ne tik prabangus pasirinkimas, bet ir tvarus sprendimas. Natūrali mediena sukuria šiltą ir jaukią atmosferą automobilyje.
  • Rankų darbo kokybė: Kiekvienas laikiklis yra kruopščiai pagamintas rankomis, atkreipiant dėmesį į smulkmenas ir užtikrinant nepriekaištingą dizainą.
  • Praktiškumas ir ilgaamžiškumas: Įkvėpintos lazdelės su maišelio užtraukimo funkcija leidžia ilgiau išlaikyti kvapą, o laikiklio dizainas užtikrina, kad jį bus lengva naudoti ir atnaujinti.
  • Tobula dovana: Dėl savo elegancijos ir funkcionalumo šis kvapo laikiklis puikiai tiks dovanai tiek verslo partneriams, tiek klientams ar artimiesiems, suteikdamas išskirtinį aromatą ir prabangos pojūtį.

Pasirinkite ąžuolinį automobilio kvapo laikiklį ir mėgaukitės natūraliais kvapais bei išskirtiniu dizainu savo automobilyje. Tai daugiau nei automobilio kvapas – tai tikras stiliaus ir kokybės simbolis.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.2 kg
Kvapas

DREAMS, SENSO, PRECIOUS, VELVET, CHARMS, EVENING