Arbatų rinkinys „Arbatų kvintetas“

16.31  be PVM

Rinkinį sudaro: 5 arbatų rūšys estetiškuose stikliniuose mėgintuvėliuose, kurie įpakuoti juodoje dėžutėje – elegantiška dovana kiekvienai progai, 159 g.

Jūsų logotipas: jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dėžutės.

Minimalus užsakymo kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 savaitės.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 16.31 
50 - 99 15.82 
100 - 199 15.34 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Arbatos rinkinys „Arbatų kvintetas“ – tai puiki dovana, kuri sujungia estetiką, funkcionalumą ir išskirtinį skonį. Šis nedidelis, bet elegantiškas rinkinys yra puikus pasirinkimas, jei ieškote subtilaus, tačiau prasmingo padėkos gesto savo verslo klientams, partneriams ar kolegoms. Dovaną sudaro kruopščiai atrinktos „Chai Chai“ arbatos, kurios jau tapo tikra klasika ir išlieka populiarios dėl savo unikalaus skonio derinio.

Dovanų rinkinio dizainas išskirtinai elegantiškas – juoda dėžutė, perrišta raudonu kaspinu, simbolizuoja prabangą ir stilių. Ši nedidelė, tačiau estetiškai pateikta dovana tikrai džiugins tiek akis, tiek skonio receptorius, tad ją verta rinktis ne tik šventėms, bet ir kasdienėms progoms, kai norite parodyti savo dėmesį bei padėką.

Rinkinį sudaro:

  • Klasikinės „Chai Chai“ arbatos, kurios garsėja savo egzotišku skoniu ir kvapais.
  • Juoda, minimalistinio stiliaus dėžutė, kurios matmenys yra 185 x 80 x 19 mm.
  • Raudonas kaspinas, kuris suteikia dovanai papildomos prabangos ir elegancijos.

Kodėl verta rinktis arbatos rinkinį „Arbatų kvintetas“?
Šis arbatos rinkinys yra daugiau nei tik paprasta dovana – tai subtilus gestas, rodantis rūpestį ir dėmesį. Arbata yra universali ir mėgstama visame pasaulyje, todėl ši dovana tinka tiek klientams, tiek kolegoms, nepriklausomai nuo jų pomėgių. Be to, „Chai Chai“ arbatos yra žinomos dėl savo aukštos kokybės ir turtingo skonio derinio, kurį vertina tiek arbatos mėgėjai, tiek gurmanai.

Logotipas

Personalizavimas: Rinkinį galite paversti dar ypatingesniu, nes ant dėžutės galima uždėti jūsų įmonės logotipą. Tai puiki galimybė personalizuoti dovaną, stiprinti savo prekės ženklą ir palikti teigiamą įspūdį. Individualizuotos dovanos su logotipu ne tik sukuria unikalumo įspūdį, bet ir padeda prisiminti jūsų įmonę ar verslą.

Tobula dovana verslui: Arbatos rinkinys „Arbatų kvintetas“ puikiai tinka verslo dovanoms, nes jo dizainas yra rafinuotas, o turinys – universalus. Tai puikus pasirinkimas, jei norite išreikšti padėką arba pasveikinti svarbius klientus, partnerius ar darbuotojus. Ši dovana neabejotinai paliks įspūdį, o jos elegantiškas įpakavimas suteiks džiaugsmo kiekvienam gavėjui.

Išskirtinumas: Subtiliai paruošta dovana yra ne tik praktinė, bet ir estetiška, todėl arbatos rinkinys „Arbatų kvintetas“ taps puikia šventinio stalo puošmena ar dailia dekoracija biure. Arbata, kurią galima mėgautis tiek darbe, tiek namuose, sukuria ramybės ir atsipalaidavimo akimirkas, kurios ypač svarbios intensyviame verslo pasaulyje.

Su „Arbatų kvintetu“ jūsų verslo dovanos taps įsimintinos, vertinamos ir su malonumu naudojamos kasdien.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.209 kg
Išmatavimai 18.3 × 8.5 × 1.8 cm