Meduolių dekoravimo rinkinys

34.11  be PVM

Rinkinį sudaro: 20 meduolių, 5 spalvoto glajaus maišeliai (mėlynos, žalios, raudonos, rausvos ir baltos spalvos po 100 g), 1 juodos spalvos glajaus maišelis 50 g, 3 dėžutės pabarstukų.

Jūsų logotipas. Dovanų rinkinys gali būti perrištas kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 29 34.11 
30 - 99 31.18 
100 - 199 30.66 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , ,

Meduolių dekoravimo rinkinys – kūrybiška ir šventiška verslo dovana

Meduolių dekoravimo rinkinys – tai ne tik saldi, bet ir itin kūrybiška verslo dovana, kuri padeda sukurti šiltą šventinę nuotaiką tiek klientams, tiek partneriams. Šis unikalus rinkinys – puikus būdas dovanoti ne tik skanius, rankų darbo meduolius, bet ir pačią kūrybos patirtį, įtraukiant gavėjus į šventinį dekoravimo procesą.

Ši verslo dovana užtikrins puikų užsiėmimą šventiniu laikotarpiu, nes kiekvienas gali tapti meduolių dekoravimo meistru. Jame rasite viską, ko reikia, kad kūrybiškumas ir Kalėdų dvasia susijungtų: įvairių formų skaniai iškeptus meduolius, paruoštus ir tik laukiančius papuošimo, bei visą reikalingą dekoravimo inventorių, įskaitant spalvingus glajus ir cukrinius papuošimus. Viskas supakuota į baltą dovanų dėžutę, kuri gali būti perrišta kaspinu su jūsų įmonės logotipu, pabrėžiant individualų požiūrį į dovanos gavėjus.

Kas įeina į rinkinį:

  • Rankų darbo meduoliai – traškūs, kvapnūs meduoliai su natūralių prieskonių mišiniu, kurių skonis ir aromatas sukurs tikrą Kalėdų atmosferą.
  • Dekoravimo glajai – kelių spalvų glajai, kuriuos lengva naudoti. Jie suteikia galimybę ne tik papuošti meduolius, bet ir sukurti asmeninius dizainus, kuriuose atsispindėtų kūrybiškumas.
  • Cukriniai papuošimai – dekoratyviniai elementai, kurie suteiks dar daugiau šventiškumo ir magijos kiekvienam meduoliui.

Šis meduolių dekoravimo rinkinys – tai ne tik skani verslo dovana, bet ir puiki priemonė kurti šventinę atmosferą, stiprinti ryšius tarp darbuotojų ar partnerių. Kūrybinis procesas leidžia mėgautis smagiomis akimirkomis ir pasidalyti jomis su šeima ar kolektyvu. Be to, tai įspūdžius kurianti dovana, kurią gavėjai prisimins ir vertins ilgai po švenčių.

Šventinė dovana su išliekamąja verte

Meduolių dekoravimo rinkinys sukuria šilumos, kūrybiškumo ir bendrumo pojūtį. Tai idealus būdas parodyti dėmesį klientams, partneriams ar darbuotojams, leidžiant jiems prisiliesti prie tikros šventinės dvasios.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.2 kg
Kaspinas

1. Be kaspino, 2. Be įmonės logotipo, 3. Su įmonės logotipu

Meduolių sudėtis

A.R. KVIETINIAI MILTAI, medus, sviestas, cukrus, KIAUŠINIAI, kakavos milteliai, prieskonių mišinys (muskatas, kvapieji pipirai , imbieras, gvazdikėliai, cinamonas, kardamonas, prieskoniuose galimi ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakai), soda, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gliukozės sirupas, maistiniai dažikliai*.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Meduolius rekomenduojama suvartoti per 3 mėnesius nuo pagaminimo datos.