Įvairiausių skonių kombinacijos vienoje šokolado plytelėje
Juodas šokoladas ir pieniškas šokoladas – tai prabangus rankų darbo šokoladas, kuris sujungia aukščiausios kokybės šokoladą su kruopščiai atrinktais ingredientais. Kiekvienas šokolado derinys yra tarsi meno kūrinys, kurio kiekvienas kąsnis atskleidžia subtilius skonius ir tekstūras. Šios šokolado plytelės puikiai tinka tiems, kurie vertina kokybę ir unikalumą, bei ieško išskirtinių skonių potyrių.
Šis juodas šokoladas ir pieniškas šokoladas yra garsus dėl savo intensyvumo ir gilaus kakavos skonio. Ši kolekcija ypatinga tuo, kad kiekvienas skonis sujungia ne tik juodąjį šokoladą, bet ir gurmaniškus ingredientus iš viso pasaulio. Pasirinkite iš įvairiausių skonių derinių:
- Pieniškas šokoladas su jūros druska sūdyta Taičio vanile, pekano riešutais ir karamelinėmis šokolado pastilėmis. Subtilus jūros druskos derinys su karamele ir vanile sukuria malonų skonį, papildytą traškiais pekano riešutais.
- Pieniškas šokoladas su pistacijomis iš Bronte, liofilizuotomis gervuogėmis ir avietėmis.
- Juodas šokoladas su kristalizuotais našlaičių žiedlapiais, vyšniomis ir pistacijomis iš Bronte. Šis šokoladas išsiskiria saldžiomis gėlių natomis, gaiviais vyšnių ir traškiais pistacijų akcentais, suteikdamas skonio intensyvumo ir išskirtinumo.
- Šokoladas su pistacijomis, gervuogėmis ir avietėmis: malonus riešutų traškumas susilieja su vaisių saldumu, suteikiant neįprastą skonio balansą.
- Juodasis šokoladas su karamelizuotais mėtų lapeliais, citrinos žievele ir laimo skonio šokolado pastilėmis.
- Juodasis šokoladas su lazdyno riešutais, pistacijomis, čili pipirais ir apelsinų skonio šokolado pastilėmis. Intensyvus tamsaus šokolado skonis, praturtintas aštriu čili, riešutų traškumu ir apelsinų šokolado gaivumu. Tai idealus pasirinkimas aštraus ir saldaus derinio mėgėjams.
- Juodasis šokoladas su avietėmis, gervuogėmis ir mėlynių jogurtu.
Šokoladas gavęs daugiau nei 100 apdovanojimų
Kiekvienas šokolado gabalėlis yra meistriškas derinys, pagamintas iš ingridientų, kurie surinkti iš įvairiausių pasaulio vietovių, siekiant sukurti neprilygstamą skonio sprogimą. Šokoladui pagaminti naudojamos kakavos pupelės iš Madagaskaro. Šokolado ingredientai yra kilę iš tokių regionų kaip Venesuela, Mount Etna ir Etiopija, o gamyboje naudojamos prabangios Valrhona prancūziško šokolado receptūros. Šis šokoladas yra gavęs daugiau nei 100 prestižinių tarptautinių apdovanojimų.
Tai ne tik šokoladas
Šokoladai taip pat siūlo derinius su kitais vaisiais, prieskoniais ir kitais gardžiais ingredientais. Tai ne tik šokoladas – tai tikra skonio ir elegancijos patirtis. Puikiai tinka kaip išskirtinė dovana arba kaip delikatesas ypatingiems momentams.
Pasveikinkite kolegą, partnerį ar klientą su šia unikalia ir gardžia dovana. Ši dovana tikrai nudžiugins ir nustebins kiekvieną.
Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.
Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!