Medaus šaukštelių rinkinys

7.49 8.01  be PVM

Rinkinį sudaro: 12 vnt medaus šaukštelių, 120 g. Galite rinktis iš trijų skirtingų skonių arba visų skonių asorti.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: iki 3 sav.

Medaus dovana verslui – išskirtinė dovana jūsų partneriams

Medaus šaukštelių rinkinys – tai dovana, kuri sujungia tradiciją, natūralumą ir inovatyvumą į vieną elegantišką pakuotę. Šis medaus dovana verslui taps puikiu pasirinkimu, norint nustebinti ir pradžiuginti savo verslo partnerius ar klientus, suteikiant jiems galimybę mėgautis aukščiausios kokybės medumi, pateiktu patogiais, estetiškais šaukšteliais. Rinkinyje rasite keturis unikalius medaus šaukštelių variantus, kurie kiekvienas siūlo savitą skonį ir patirtį.

1. Klasikinis medaus šaukštelis – grynumas ir natūralumas
Šis klasikinis variantas skirtas tiems, kurie vertina paprastumą ir natūralų skonį. Tai grynas, aukštos kokybės medus, kuris puikiai tinka tiek saldinti karštą arbatą, tiek gardinti pusryčių dribsnius ar užkandžius. Šaukštelis sukurtas taip, kad medų būtų galima patogiai naudoti be jokių papildomų įrankių ar netvarkos.

2. Medaus šaukštelis su mėtų ir citrinos natomis – gaivus malonumas
Šis variantas idealiai tinka tiems, kurie ieško gaivios ir subalansuotos skonio kombinacijos. Medus su natūraliomis mėtų ir citrinos natomis suteikia atgaivą bei lengvumo pojūtį. Tai puikus priedas prie žolelių arbatų ar vasaros gėrimų, suteikiantis malonų, gaivų poskonį ir kvapą. Šis šaukštelis taip pat gali tapti puikiu sveikatai palankiu desertu.

3. Medaus šaukštelis su burokėlių ir vitamino C priedais – sveikas pasirinkimas
Šis šaukštelis sujungia natūralaus medaus saldumą su žemišku burokėlių skoniu ir vitamino C priedu. Tai puikus pasirinkimas sveikatos entuziastams, norintiems pridėti šiek tiek papildomo vertingumo prie savo kasdienės rutinos. Burokėliai suteikia subtilią skonio natą, o vitamino C priedas padeda stiprinti imunitetą. Tai ne tik skanus, bet ir sveikatai naudingas variantas.

4. Medaus šaukštelis su kakavos ir aviečių deriniu – desertas be sąžinės graužaties
Šis variantas skirtas tikriems saldumynų mėgėjams. Medaus šaukštelis su kakavos ir aviečių deriniu suteikia nepakartojamą desertinį pojūtį, kuris džiugina skonio receptorius. Kakavos kartumas susijungia su aviečių rūgštumu ir medaus saldumu, sukuriant tikrą gurmanišką malonumą. Tai puikus pasirinkimas prie kavos ar lengvų desertų.

Puikus pasirinkimas bet kokiai progai

Nesvarbu, ar tai šventinė dovana, padėkos simbolis, ar dalis verslo komunikacijos – medaus šaukštelių rinkinys yra puikus pasirinkimas, kuris sukuria ilgalaikį įspūdį. Ši medaus dovana verslui ne tik džiugina, bet ir prisideda prie sveikesnių gyvenimo įpročių.

Padovanokite savo partneriams ir klientams ne tik medų, bet ir išskirtinį dėmesingumo ir malonumo pojūtį su šiuo unikaliu medaus šaukštelių rinkiniu.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.170 kg
Skonis

1 variantas, 2 variantas, 3 variantas, 4 variantas