Įvairių skonių šokolado kvadratėliai dėžutėje

5.97 7.04  be PVM

Prekė: Įvairių skonių šokolado kvadratėliai dėžutėje, 50 g. Galite rinktis iš 9 skonių.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Šokolado mėgėjams ir gurmanams skirtas įvairių skonių šokolado kvadratėlių rinkinys dėžutėje – tai tobulas derinys elegancijos, išskirtinių skonių ir aukštos kokybės ingredientų. Šis produktas puikiai tinka dovanoms arba mažiems, bet prabangiems saldumynų malonumams. Dėžutėje esantys šokolado kvadratėliai pasiūlys įvairių skonių įvairovę, leidžiančią patirti neprilygstamą skonio kelionę.

Skonių įvairovė – nuo egzotiško iki klasikinio

Šokolado kvadratėlių rinkinys siūlo devynis unikalius skonių derinius, kurie sužavės tiek subtilių, tiek intensyvių skonių mėgėjus:

  1. Juodojo šokolado kvadratėliai su karamelės ir yuzu įdaru – derinys, kuriame susilieja sodrus karamelės saldumas su gaiviu ir lengvai rūgščiu japoniško yuzu citruso aromatu. Tobulas skonis tiems, kurie ieško egzotiškų potyrių.
  2. Pieniško šokolado kvadratėliai su Pjemonto lazdyno riešutų ir Harrar kavos įdaru – švelnus pieniškas šokoladas susijungia su riešutiniu Pjemonto lazdyno skoniu ir aromatinga Etiopijos Harrar kava, sukuriančia gilų ir harmoningą skonį.
  3. Šokolado kvadratėliai su aviečių įdaru – vaisiškai gaivus ir lengvai rūgštus aviečių įdaras suteikia šiam kvadratėliui subtilios elegancijos ir gaivumo.
  4. Juodojo šokolado kvadratėliai su mango įdaru – egzotiškas ir gaivus mango derinys su intensyvaus juodojo šokolado natomis – puikus balansas tarp vaisiško šviežumo ir šokolado kartumo.
  5. Juodojo šokolado kvadratėliai su džino įdaru – netikėtas džino skonio priedas prideda gurmaniškos prabangos. Šis kvadratėlis praturtina šokolado skonį subtiliomis alkoholio natomis, kurių mėgėjai vertins šį unikalų derinį.
  6. Pieniško šokolado kvadratėliai su pistacijų ir Maldon jūros druskos įdaru – riešutų ir šokolado simfonija. Pistacijų riešutai kartu su Maldon jūros druska prideda subtilaus druskingumo, kuris puikiai išryškina švelnaus pieniško šokolado skonį.
  7. Juodojo šokolado kvadratėliai su kakavos minkštimo sulčių įdaru – šis kvadratėlis pasižymi ne tik intensyviu šokolado skoniu, bet ir egzotiškomis kakavos minkštimo sulčių natomis, suteikiančiomis išskirtinį pojūtį.
  8. Blonde šokolado kvadratėliai su Maldon druska ir juodojo sezamo sėklomis – išskirtinis kvadratėlis, kuriame susijungia švelnios blonde šokolado natos su Maldon druskos aštrumu ir traškiais juodojo sezamo sėklų priedais, suteikiančiais neįprastą tekstūrinį pojūtį.
  9. Juodojo šokolado kvadratėliai su liofilizuotų aviečių įdaru (be cukraus) – tiems, kurie ieško sveikesnės alternatyvos, šis cukraus neturintis kvadratėlis pasižymi intensyviu aviečių gaivumu ir sodraus juodojo šokolado kartumu.

Puikus pasirinkimas dovanoms

Elegantiškai supakuoti į mažą, bet prabangią dėžutę, šie šokolado kvadratėliai yra puiki dovana. Įvairių skonių šokolado kvadratėlių rinkinys ne tik suteikia skonio malonumą, bet ir vizualiai atrodo stilingai, todėl yra puikus pasirinkimas verslo dovanoms, šventėms ar kolegų palepinimui. Dėžutės dizainas leidžia išlaikyti kvadratėlius šviežius ir apsaugo juos nuo išorės poveikio, o dėl kompaktiško dydžio juos lengva dovanoti tiek individualiai, tiek įtraukiant į didesnį dovanų rinkinį.

Tobula dovana įvairioms progoms

Nesvarbu, ar ieškote dovanos ypatingai progai, ar tiesiog norite nustebinti kažką ypatingo, šis įvairių skonių šokolado kvadratėlių rinkinys suteiks unikalų skonio potyrį ir bus puiki dovana kiekvienam šokolado mėgėjui.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.08 kg
Skonis

PT901, PT903, PT904, PT905, PT906, PT907, PT908, PT909, PT910NS