3 skonių šokolado kvadratėlių rinkinys

10.87  be PVM

Rinkinį sudaro: 3 skonių rinkinys – juodojo šokolado kvadratėliai su mango įdaru, juodojo šokolado kvadratėliai su aviečių įdaru, pieniško šokolado kvadratėliai su lazdyno riešutų iš Pjemonto ir Harrar kavos iš Etiopijos įdaru , supakuoti dėžutėje, 115 g. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Išankstinis užsakymas

Ieškote elegantiškos ir išskirtinės dovanos, kurią galėtumėte įteikti verslo partneriams, klientams ar kolegoms? 3 skonių šokolado kvadratėlių rinkinys yra tobulas pasirinkimas, kuriame susijungia rafinuoti skoniai, aukščiausia kokybė ir nepriekaištingas įpakavimas. Šis rinkinys, sveriantis 115 gramų, ne tik džiugins skonio receptorius, bet ir taps prabangia bei subtilia dovana, tinkama įvairioms progoms.

Unikalūs skonių deriniai

Šokolado kvadratėlių rinkinys siūlo tris kruopščiai atrinktus skonius, kurie suteiks išskirtinę skonio patirtį:

  1. Juodojo šokolado kvadratėliai su mango įdaru – egzotiškas derinys, kuriame tropinis mango skonis puikiai dera su sodriu juoduoju šokoladu. Šis skonis suteiks gaivumo ir lengvumo pojūtį, kuris primins saulėtus tropikus.
  2. Juodojo šokolado kvadratėliai su aviečių įdaru – intensyvus juodojo šokolado kartumas derinamas su subtiliai rūgščiomis avietėmis, kurios praturtina skonį vaisine gaida. Šis derinys patiks tiems, kurie mėgsta sodrius, tačiau gaivius desertus.
  3. Pieniško šokolado kvadratėliai su lazdyno riešutų iš Pjemonto ir Harrar kavos iš Etiopijos įdaru – ypatingai švelnus pieniškas šokoladas puikiai atskleidžia Pjemonto lazdyno riešutų riešutų skonį, o Etiopijos Harrar kavos natelės prideda subtilų aromatingą poskonį. Tai turtingas ir prabangus skonis, skirtas tikriems gurmanams.

Rafinuota pakuotė – puikus pasirinkimas dovanai

Visi trys skonių kvadratėliai yra supakuoti į dailią dėžutę, kuri užtikrina eleganciją ir aukštą kokybės lygį. Dėžutės dizainas išskirtinis – švelnus, subtilus ir patrauklus, tad tai bus ne tik malonumas skonio pojūčiams, bet ir akis džiuginanti dovana. Šokolado kvadratėlių rinkinys puikiai tinka tiek kaip asmeninė dovana, tiek kaip dovana verslo aplinkoje – ar tai būtų padėka už sėkmingą bendradarbiavimą, ar šventinė dovana Kalėdoms.

Idealus pasirinkimas kolektyvams ir verslo dovanoms

Rafinuotumas, kokybė ir išskirtiniai skoniai – tai raktiniai žodžiai, apibūdinantys šį 3 skonių šokolado kvadratėlių rinkinį. Jis puikiai tinka kaip reprezentacinė dovana verslo partneriams ar klientams, kurie vertina gurmaniškas ir subtilias dovanas. Neabejotinai ši dovana padarys ilgalaikį įspūdį ir bus vertinama ne tik dėl skonio, bet ir dėl estetiško įpakavimo.

3 skonių šokolado kvadratėlių rinkinys – tai ne tik malonumas šokolado mėgėjams, bet ir išskirtinė galimybė parodyti dėmesį ir vertinimą svarbiausiems jūsų verslo partneriams.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.155 kg