Skaldyti migdolai su pienišku šokoladu

10.23  be PVM

Prekė: Skaldyti migdolai su Maldon jūros druska, juoduoju sezamu, granola ir pienišku šokoladu, supakuoti dėžutėje, 100 g. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Išankstinis užsakymas

Skaldyti migdolai su pienišku šokoladu – prabangus gurmaniškas užkandis

Šis skaldytų migdolų su pienišku šokoladu rinkinys yra išskirtinis skonių derinys, skirtas gurmanams ir saldžių skanėstų mėgėjams. Supakuotas elegantiškoje 100 g dėžutėje, šis produktas sužavės savo subtiliais ingredientų deriniais, į kuriuos įeina Maldon jūros druska, juodasis sezamas, granola ir švelnus pieniškas šokoladas. Tai puikus pasirinkimas tiek asmeninėms akimirkoms, tiek dovanoms, ypač jei ieškote kažko unikalaus ir skonio prasme išskirtinio.

Prabangus skonių derinys

Šio delikateso pagrindas – skaldyti migdolai, kurie yra žinomi dėl savo traškumo ir intensyvaus riešutų skonio. Migdolai pasižymi aukšta maistine verte ir išskirtiniu traškumu, kuris yra dar labiau pabrėžiamas granolos ir sezamo sėklų tekstūrų. Šie ingredientai suteikia produktui tiek gurmaniško gilumo, tiek maistingumo, todėl tai yra ne tik desertas, bet ir prabangus užkandis.

Maldon jūros druska – tai pasaulyje gerai žinomas priedas, kuris garsėja savo švelniu, bet ryškiu sūrumu. Ji suteikia šiam produktui subtilų, bet reikšmingą skonio kontrastą, pabrėžiant riešutų ir šokolado saldumą. Jūros druskos kristalai puikiai dera su skaldytų migdolų ir pieniško šokolado harmonija, sukurdami nepamirštamą skonio potyrį.

Juodasis sezamas – tai unikalus ingredientas, suteikiantis subtilų riešutų skonį ir ypatingą tekstūrą. Sezamo sėklos ne tik papildo migdolų natūralų riešutų skonį, bet ir prideda subtilią egzotinę natą, kuri praturtina bendrą šio produkto skonio profilį. Šis ingredientas kartu su granola sukuria dar labiau išraiškingą skonio ir tekstūros pojūtį.

Pieniškas šokoladas yra šio produkto svarbiausia dalis, suteikianti desertui švelnumo ir kreminės tekstūros. Jo saldumas puikiai subalansuoja riešutų ir druskos intensyvumą, o kartu su sezamu ir granola sukuria nepakartojamą skonio paletę. Tai idealus pasirinkimas tiems, kas mėgsta desertus, kurie apjungia saldumą ir subtilius, išraiškingus ingredientų niuansus.

Idealus pasirinkimas dovanoms ir užkandžiams

Šis skaldytų migdolų su pienišku šokoladu produktas yra elegantiškai supakuotas, todėl puikiai tinka dovanoms, ypač verslo dovanojimui ar proginiams renginiams. Tokia dovana išreiškia subtilų skonio supratimą ir rūpestį, o jos unikalūs ingredientai suteikia gurmaniškos patirties pojūtį. Be to, galimybė pridėti dovanų dėžutę su jūsų įmonės logotipu dar labiau personalizuoja šią dovaną ir suteikia jai išskirtinumo.

Dėka ypatingai suderintų ingredientų ir skonio niuansų, šis produktas puikiai tiks ne tik dovanoms, bet ir elegantiškam užkandžiui pertraukų metu, šventiniam stalui ar tiesiog tiems momentams, kai norisi ko nors saldaus, bet kartu ir neįprasto.

Kokybė ir išskirtinumas

Visi šio produkto ingredientai parinkti kruopščiai, siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę. Migdolai, sezamas, Maldon jūros druska ir šokoladas yra kruopščiai apdoroti, kad išlaikytų savo natūralius skonius, o galutinis produktas yra tikras gurmaniškas meno kūrinys.

Tai prabangi, stilinga ir išskirtinė dovana, kuri ne tik skaniai palepins, bet ir atspindės jūsų rūpestingą požiūrį į kokybę bei detales.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.150 kg