Mangai, imbierai arba apelsinai šokolade

9.96  be PVM

Prekė: Mangai, imbierai arba apelsinai šokolade Voilé, supakuoti dėžutėje, 120 g. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Mangai, imbierai arba apelsinai šokolade – egzotika ir skonis kiekvienam

Atraskite unikalią saldžių skonių ir aromatų harmoniją su mangų, imbierų arba apelsinų šokolade rinkiniu, supakuotu elegantiškoje dėžutėje. Šis rinkinys ne tik suteiks jums malonumą, bet ir taps puikia dovana draugams, šeimos nariams ar kolegoms. Kiekvienas variantas yra praturtintas aukštos kokybės 70% Barry kakava, kuri užtikrina nepaprastą skonį ir šokolado tekstūrą.

Išskirtiniai skoniai

Pasirinkite iš trijų kvapnių ir skanių variantų, kurie suteiks jums malonumą ir atgaivins pojūčius:

  1. Mango juostelės: Šie mango gabalėliai, apgaubti tamsiuoju šokoladu, leidžia mėgautis tropiniu skoniu kiekviename kąsnyje. Mangai yra ne tik saldūs, bet ir suteikia gaivumo pojūtį, puikiai derinantis su tamsiu šokoladu. Jų natūralus saldumas ir šokolado intensyvumas sukuria tobulą skonio balansą, kviečiantį mėgautis egzotišku deriniu.
  2. Apelsino žievelės šokolade: Karamelizuotos ispaniško apelsino žievelės, apvilktos tamsiuoju šokoladu, praturtintos cinamonu ir gvazdikėliais, suteikia unikalų skonį, kuris puikiai tinka tiems, kurie vertina rafinuotus ir šiltus aromatus. Kiekvienas kąsnis primena saulėtus Viduržemio jūros kraštus, užburiantis savo intensyviu skoniu ir aromatu. Apelsinų žievelių saldumas ir prieskonių šiluma sukuria nepakartojamą skonio patirtį.
  3. Karamelizuotas imbieras šokolade: Karamelizuotas imbieras, apgaubtas tamsiuoju šokoladu, yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško intensyvaus ir šiek tiek pikantiško skonio. Imbieras ne tik suteikia aštrumo, bet ir puikiai dera su šokolado saldumu. Tai puikus derinys, kuris stebina ir džiugina skonio pojūčius, kviečiantis patirti naujas skonio niuansų dimensijas.

Prabanga ir kokybė

Mūsų rinkinys yra supakuotas elegantiškoje 120 g dėžutėje, kuri ne tik apsaugo saldumynus, bet ir pabrėžia jų išskirtinumą. Kiekvienas variantas yra pagamintas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas kąsnis būtų nepriekaištingos kokybės. Barry kakava, naudojama gamyboje, yra žinoma dėl savo išskirtinio skonio ir aromato, kuris leidžia pasinerti į šokolado malonumą.

Idealiai tinka dovanoms

Šis rinkinys yra puikus pasirinkimas dovanoms įvairioms progoms – nuo gimtadienių iki švenčių. Elegantiška pakuotė ir išskirtiniai skoniai suteikia dovanai prabangos ir rafinuotumo, leisdami parodyti jūsų rūpestį ir dėmesį. Pasirinkite šį rinkinį ir džiaukitės nepakartojamomis akimirkomis su artimaisiais bei draugais.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.150 kg
Skonis

Mango juostelės šokolade, Apelsino žievelės šokolade, Karamelizuotas imbieras šokolade