Loison MARANEO Sausainių rinkinys popieriniame maišelyje

8.25 16.09  be PVM

Prekė: Sausainių rinkinys Loison MARANEO, supakuotas popieriniame maišelyje. Trapios tešlos sausainiai, pasižymintys Venecijos kraštui būdingiems skoniams. Galite rinktis iš 2 skonių kombinacijų ir 2 svorių: 280 g arba 500 g. Maišelio spalva parenkama atsitiktine tvarka.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Galiojimo laikas: uždarytas originalioje pakuotėje ir laikomas vėsioje bei sausoje vietoje, galioja 12 mėn. nuo pagaminimo datos.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Loison MARANEO Sausainių rinkinys popieriniame maišelyje – itališkos tradicijos ir skonio harmonija

Atraskite Loison MARANEO sausainių rinkinį, supakuotą patogiame popieriniame maišelyje. Šie sausainiai yra tikras itališko paveldo simbolis, atspindintis Venecijos krašto kulinarines tradicijas. Kiekvienas sausainis yra kruopščiai pagamintas, kad suteiktų jums išskirtinę skonio patirtį, o jų trapumas ir aromatai nepaliks abejingų. Galite pasirinkti iš dviejų skonių kombinacijų ir dviejų svorių: 280 g arba 500 g. Džiaukitės kiekvienu kąsniu, kuris pasakoja savo istoriją.

Išskirtiniai skoniai

Loison MARANEO sausainių rinkinys siūlo unikalią galimybę mėgautis įvairiais skoniais, leidžiančiais atrasti tikrus itališkus skonius.

1 variantas:

  1. CANESTRELLO – Šie sausainiai yra tradiciniai Ligūrijos regiono atstovai. Jie gaminami su sviestu ir natūralia vanile, todėl džiugina švelniu ir aromatingu skoniu.
  2. MARANEO – Tai Veneto regiono tradicija. Šie sausainiai pasižymi rupia tekstūra, kurią suteikia kukurūzų miltai, ir yra idealiai subalansuoti tiek skoniu, tiek traškumu.
  3. ZALETTO – Šie sausainiai, pagaminti iš kukurūzų miltų, papildyti razinomis, kurie suteikia saldumo ir švelnumo.
  4. BACETTO – Širdelės formos sausainiai, tirpstantys burnoje. Jie yra pripildyti šokolado gabalėliais ir lazdyno riešutais iš Pjemonto, todėl kiekvienas kąsnis yra kaip mažas šventinis džiaugsmas.
  5. CACAO – Šis sausainis pagamintas iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, kurios suteikia sodrų skonį su švelniu aromatingo medaus prisilietimu.
  6. CAFFE – Kavos pupelės formos sausainiai, turintys aukščiausios kokybės Espresso skonį ir aromatą. Tai puikus pasirinkimas visiems kavos mėgėjams.

2 variantas:

  1. LIQUIRIZIA – Intensyvaus skonio sausainiai, pagaminti su Viduržemio jūros regiono saldymedžiu, kurie nustebins kiekvieną gurmaną.
  2. PERA – Gaivus sausainis su natūraliomis kriaušėmis, puikiai tiks tiems, kurie mėgsta vaisių skonius.
  3. CAMOMILLA – Šie sausainiai pasižymi švelniu skoniu, papildytu ramunėlėmis ir medumi, suteikiančiu ramybės ir malonumo akimirkas.
  4. LIMONE – Citrinų sausainiai, įkvėpti Viduržemio jūros regiono gaivumo. Jų skonis primena vasaros atostogas.
  5. AMARENA CANNELLA – Tobulas cinamono ir vyšnių derinys, suteikiantis sodrų, šiltą skonį.
  6. ALBICOCCA – Sausainiai su švelniais abrikosais, kurie džiugina natūraliu saldumu ir vaisių aromatu.

Idealiai tinka dovanoms

Loison MARANEO sausainių rinkinys puikiai tinka kaip dovanų pasirinkimas. Elegantiškas popierinis maišelis ne tik išryškina produktų grožį, bet ir suteikia galimybę pasirinkti maišelio spalvą atsitiktine tvarka, kas dar labiau padidina dovanų unikalumą. Šie sausainiai gali būti puiki dovana draugams, šeimai ar verslo partneriams, parodydami, kad vertinate aukštą kokybę ir itališką kulinarinį meną.

Aukštos kokybės ingredientai

Kiekvienas sausainis yra pagamintas iš natūralių ingredientų, be dirbtinių priedų, siekiant užtikrinti geriausią skonį ir kokybę. Loison užtikrina, kad kiekvienas produktas atitinka aukščiausius standartus, todėl galite būti tikri, kad mėgaujatės tikru itališku skoniu.

Pasinerkite į itališkų skonių pasaulį su Loison MARANEO sausainių rinkiniu popieriniame maišelyje ir atraskite, kaip kiekvienas kąsnis gali atskleisti unikalią istoriją!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris N/A
Skonis

1 variantas, 2 variantas

Svoris

280 g, 500 g