PANDORO itališkas kalėdinis tradicinis pyragas FORESTA

25.35 25.87  be PVM

Prekė: Itališkas Loison Pandoro pyragas FORESTA, 1000 g. Galite rinktis iš 4 skirtingų skonių.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Galiojimo laikas: uždarytas originalioje pakuotėje ir laikomas vėsioje bei sausoje vietoje, galioja 8 mėn. nuo pagaminimo datos.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

PANDORO itališkas kalėdinis tradicinis pyragas FORESTA – šventinis skanėstas

Pasinerkite į itališko kalėdinio pyrago pasaulį su mūsų PANDORO FORESTA. Šis tradicinis pyragas, pagamintas pagal kruopščius receptus, siūlo keturis unikalius skonius, kiekvienas iš jų yra tikras kulinarinis šedevras, puikiai tinkantis šventinėms akimirkoms.

Išskirtiniai skoniai

  1. ZABAIONE
    Mūsų Zabaione Pandoro išsiskiria minkštu, auksiniu tešlos atspalviu, kuris praturtintas skaniu sabajono kremu ir natūralia Mananara vanile iš Madagaskaro (*pripažinta „Slow Food Presidium“). Natūralus pakilimo ciklas, pradedantis nuo raugo mišinio, reikalauja 72 valandų kruopštaus darbo, todėl rezultatas yra nepaprastai minkštas ir lengvai virškinamas pyragas, turintis unikalų aromatą ir skonį. Pagrindiniai ingredientai – švieži kiaušiniai iš laisvai laikomų itališkų vištų, pienas, grietinėlė ir kalnų sviestas. Sabajono švelnumas ir pyrago saldumas patenkins tiek tradicinius, tiek išrankiausius skonio gurmanus. Prieš patiekiant, pyragą galima papuošti cukraus pudra, kuri įtraukta į pakuotę.
  2. CIOCCOLATO
    Šis Pandoro su šokolado kremu taip pat turi minkštą, auksinę tešlą, praturtintą skaniu tamsaus šokolado kremu ir natūralia Mananara vanile iš Madagaskaro (*pripažinta „Slow Food Presidium“). Taip pat naudojamas natūralus pakilimo ciklas, reikalaujantis 72 valandų kruopštaus darbo. Pyragas yra minkštas ir lengvai virškinamas, turintis ypatingą aromatą ir skonį. Švieži ingredientai – laisvai laikomų vištų kiaušiniai, pienas, grietinėlė ir kalnų sviestas – sukuria neprilygstamą skonio derinį, kuriuo mėgaujasi net ir išrankiausi gurmanai. Šokolado Pandoro taip pat galima papuošti cukraus pudra, įtraukta į pakuotę.
  3. CLASSICO
    Klasikinis Pandoro turi minkštą, auksinę tešlą, praturtintą šviežiu kalnų sviestu ir natūralia Mananara vanile iš Madagaskaro (*pripažinta „Slow Food Presidium“). Natūralus pakilimo ciklas, pradedantis nuo raugo mišinio, užtrunka 72 valandas, o rezultatas – nepaprastai minkštas ir lengvai virškinamas pyragas su unikaliu aromatu ir skoniu. Klasikinis Pandoro gali būti papuoštas cukraus pudra, kuri taip pat įtraukta į pakuotę.
  4. CARAMELO SALATO
    Šis originalus ir išskirtinis Pandoro su sūdyto karamelės kremu sukuria tobulą saldumo ir sūrumo pusiausvyrą. Minkšta tešla, praturtinta sviestu ir natūralia Mananara vanile iš Madagaskaro (*pripažinta „Slow Food Presidium“), puikiai dera su gausiu sūdyto karamelės kremo užpilu, suteikdama nepaprastą malonumą net ir išrankiausiems gurmanams. Natūralus pakilimo ciklas, pradedantis nuo raugo mišinio, reikalauja 72 valandų kantrybės ir meistriškumo, o rezultatas – minkštas ir lengvai virškinamas pyragas su unikaliais aromatais ir skoniais. Sūdyto karamelės Pandoro taip pat galima papuošti cukraus pudra, kuri įtraukta į pakuotę.

Puikus pasirinkimas šventėms

PANDORO FORESTA yra ideali dovana kalėdiniam sezonui, puikiai tinkanti tiek asmeninėms šventėms, tiek dalijimuisi su artimaisiais. Nepriklausomai nuo to, kurį skonį pasirinksite, šis itališkas tradicinis pyragas garantuoja, kad jūsų šventės bus saldžios ir nepamirštamos.

Pasirinkite PANDORO FORESTA ir mėgaukitės itališkais skoniais, kurie praturtins jūsų šventinį stalą!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris N/A
Skonis

ZABAIONE, CIOCCOLATO, CLASSICO, CARAMELO SALATO

Sudėtis CARAMELO SALATO

Itališkas pyragas Pandoro su sūdytos karamelės kremu.

Sudedamosios dalys:
KVIEČIŲ miltai, švieži Italijoje laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI, cukrus, karamelė su sūdytu sviestu (15%) (cukrus, gliukozės sirupas, grietinėlė (PIENAS), sviestas (13%), vanduo, Cervia jūros druska (1%), žele agentas: pektinas, karamelizuotas cukrus, natūralūs aromatai, emulsiklis: augalinių riebalų mono ir digliceridai), šviežias sviestas (PIENAS) (12%), emulsiklis: augalinių riebalų mono ir digliceridai, natūralios mielės (KVIEČIAI), šviežias PIENAS (1%), šviežia grietinėlė (PIENAS) (1%), Cervia jūros druska, kakavos sviestas, natūrali Mananara vanilė iš Madagaskaro (0,2%), natūralūs aromatai. Cukraus pudros maišelis: Cukrus, KVIEČIŲ krakmolas, aromatai. Šis produktas priklauso SLOW FOOD prezidiumui.
Sudėtyje yra KVIEČIŲ. KIAUŠINIŲ, PIENO, Sudėtyje gali būti pėdsakų: SOJŲ. Įvairių rūšių RIEŠUTŲ.