Panettone pyragas GRAN CAPPELLIERE CLASSICO didelių dydžių

82.29 272.25  be PVM

Prekė: Itališkas tradicinis Loison Panettone pyragas GRAN CAPPELLIERE CLASSICO su razinomis, apelsinais ir citrinomis, supakuotas prabangioje dėžutėje. Galite rinktis iš 4 didesnių dydžių, puikiai tinka dalintis.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Galiojimo laikas: uždarytas originalioje pakuotėje ir laikomas vėsioje bei sausoje vietoje, galioja 8 mėn. nuo pagaminimo datos.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Itališko skonio šedevras puikiai tinkantis, kaip dovana kolektyvui

Ieškote dovanos, kuria galėtų dalintis klientai ar kolegos? Šis pyragas – tai ideali dovana kolektyvui. Pasinerkite į itališko skonio pasaulį su mūsų Panettone pyragu GRAN CAPPELLIERE CLASSICO. Šis tradicinis pyragas, pagamintas pagal išskirtinę Loison receptūrą, yra ne tik gardus desertas, bet ir tikras meno kūrinys, puikiai tinkantis šventinėms progoms. Šis išskirtinis Panettone yra su razinomis, apelsinais ir citrinomis, suteikiančiomis jam unikalaus skonio ir aromato, kuris privers sužibėti kiekvieną šventinį stalą.

Prabangus dizainas

Gran Cappelliere Classico pyragas supakuotas prabangioje dėžutėje, kurios dizainas įkvėptas elegantiškų cilindrinių pakuočių, kurios buvo naudojamos ankstyvaisiais 1900-aisiais. Šios dėžutės, dar vadinamos hatboxes, yra ikoniški praeities simboliai, primenantys Coco Chanel laikus. Kiekviena dėžutė yra ne tik graži, bet ir praktiška – ją galima naudoti ir po to, kai pyragas bus suvalgytas, suteikiant jums pridėtinę vertę ir džiaugsmą.

Dėžutė puošta Viktorijos stiliaus dekoracijomis tiek išorėje, tiek viduje, tarsi haute couture drabužis, turintis gražių detalių net ir paslėptose vietose. Panettone yra kruopščiai suvyniotas į subtilų toninį popierių ir perrištas prabangiais satino kaspinais, kurie atspindi pakuotės spalvas ir prideda elegancijos.

Išskirtiniai ingredientai

Mūsų Panettone pyragas yra paruoštas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, kad kiekvienas kąsnis būtų nepriekaištingas. Jame rasite šviežių kiaušinių, itališko medaus, aukščiausios kokybės pieno, grietinėlės ir sviesto. Ypatingas skonis gaunamas naudojant gryną Mananara vanilę iš Madagaskaro (pripažinta „Slow Food Presidium“) ir rankų darbo jūros druską iš Cervia, suteikiančią pyragui išskirtinumo ir unikalumo.

Dalinimosi akimirkos

Panettone pyragas GRAN CAPPELLIERE CLASSICO yra prieinamas keturiuose didesniuose dydžiuose, todėl puikiai tinka dalintis su artimaisiais, draugais ar kolegomis. Nepriklausomai nuo progos – Kalėdų, Naujųjų metų, gimtadienių ar kitų švenčių – šis pyragas taps puikia dovana kolektyvui ir neatsiejama jūsų šventinio stalo dalimi.

Paskutinės mintys

Pasirinkite Panettone pyragą GRAN CAPPELLIERE CLASSICO ir mėgaukitės tikru itališku skoniu, kuris sužavės jūsų skonio receptorius ir paliks neišdildomą įspūdį. Prabangus pakavimas, išskirtiniai ingredientai ir tradicijos derinys daro šį pyragą tikru šventiniu šedevru, kuris neabejotinai bus jūsų šventinės nuotaikos dalimi. Leiskite sau ir savo artimiesiems mėgautis nepakartojamais skoniais ir elegancija, kurią siūlo mūsų Panettone pyragas.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris N/A
Svoris

2 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg