Dovanų rinkinys su įvairiais užkandžiais

33.85  be PVM

Rinkinį sudaro: malta Arabika kava 50 g, ruginės duonos krekeriai su kanapėmis 70 g, artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė 150 g, avinžirniai šokolade 45 g.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Preliminariai užsakymo įvykdymas trunka 2-3 sav. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 29 33.85 
30 - 99 30.92 
100 - 199 30.40 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , , ,

Užkandžių rinkinys su įvairiais skanėstais – puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina gurmaniškus ir sveikus produktus. Šis išskirtinis rinkinys ne tik džiugins skonio receptorius, bet ir suteiks malonumą kasdieniuose užkandžiuose ar ypatingomis progomis. Kiekvienas rinkinio komponentas kruopščiai parinktas taip, kad derintųsi tarpusavyje ir sukurtų išskirtinę skonio patirtį.

Ruginiai duonos krekeriai su kanapėmis – tai sveikas ir maistingas užkandis, pagamintas iš pilno grūdo ruginių miltų ir praturtintas kanapių sėklomis. Šie krekeriai išsiskiria savo natūraliu skoniu ir tekstūra, juos galima derinti su įvairiais padažais ar užtepėlėmis, o taip pat skanūs ir vieni. Jie turi mažai sočiųjų riebalų ir daug skaidulų, todėl yra puikus pasirinkimas sveikai mitybai.

Artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė suteikia gardų ir gurmanišką skonį kiekvienam kąsniui. Šis užkandis pagamintas iš aukštos kokybės artišokų, subtilaus kietojo sūrio ir sezamo sėklų, sukuriančių puikiai subalansuotą derinį. Užtepėlė puikiai dera su krekeriais, o jos švelnus, tačiau aromatingas skonis neabejotinai pavergs jūsų skonio receptorius.

Malta arabika kava iš Brazilijos prideda energijos ir puikaus aromato kiekvienai dienai. Tai aukštos kokybės 100% arabika kava, skrudinta Lietuvoje, išsiskirianti savo subtiliu, sodriu skoniu ir švelniu aromatu. Ji puikiai tiks tiek rytiniam pasimėgavimui, tiek poilsio akimirkoms.

Avinžirniai šokolade – tai saldžiai traškus užkandis, kuris sujungia sveikuosius avinžirnius su sodriu šokoladu. Šis netikėtas derinys patiks tiek saldumynų, tiek sveikų užkandžių mėgėjams. Avinžirniai turi daug baltymų ir skaidulų, o šokoladas suteikia malonaus saldumo. Tai puikus užkandis su arbata ar kava.

Šis užkandžių rinkinys pateikiamas elegantiškoje juodoje dėžėje, todėl tai ne tik skanus pasirinkimas, bet ir puiki dovana kolegoms, verslo partneriams ar artimiesiems. Rinkinys tinka įvairioms progoms – tiek šventėms, tiek kasdienėms akimirkoms, kai norisi pasimėgauti kokybiškais ir gardžiais užkandžiais.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Išmatavimai 31 × 22 × 4 cm