Belgiško šokolado triufelių rinkinys

24.80 65.60  be PVM

Rinkinį sudaro: gaminami iš  natūralaus raugo ruginės duonos trupinių ir juodojo 72 % belgiškojo šokolado. Gardinami lietuvišku vyšnių likeriu, džiovintomis spanguolėmis. Galite rinktis iš 9, 18 arba 30 triufelių rinkinių.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Preliminariai užsakymo įvykdymas trunka 1-2 sav. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Galiojimo terminas: 30 d.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 -
50 - 99 -
100 - 199 -

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , , , ,

Laimės Triufeliai – autoriniai skanėstai su lietuviškos duonos tradicijomis

Laimės triufeliai – tai išskirtiniai, rankų darbo saldainiai, kurie sukurti įkvėpti senųjų lietuviškų duonos tradicijų. Šie unikalūs triufeliai gaminami iš pačių kepamos natūralaus raugo ruginės duonos trupinių ir aukščiausios kokybės belgiškojo juodojo šokolado (72%). Kiekvienas kąsnis atskleidžia tradicinių lietuviškų ingredientų ir modernios konditerijos dermę, sukurdama nepakartojamą skonio patirtį.

Šių triufelių pagrindą sudaro rūpestingai paruošti ruginės duonos trupiniai, kurie simbolizuoja lietuvišką kulinarinį paveldą. Natūralus raugas suteikia ne tik ypatingą tekstūrą, bet ir subtilią, vos juntamą rūgštelę, kuri puikiai dera su sodriu ir kartoku 72% belgiškuoju šokoladu. Kiekvienas triufelis yra tikras meno kūrinys – skonis gilus, intensyvus ir ilgai išliekantis.

Laimės triufeliai gardinami lietuvišku vyšnių likeriu, kuris suteikia subtilią vaisių natą ir praturtina skonį sodria saldumo rūgštelės kombinacija. Be to, šie autoriniai saldainiai papildomi džiovintomis spanguolėmis, kurios prideda šviežumo, ir karamelizuotais lazdyno riešutais, kurie suteikia malonų traškumą. Kiekvienas ingredientas buvo pasirinktas atidžiai, kad harmoningai derėtų vienas su kitu ir atskleistų visą triufelio skonio paletę.

Laimės triufeliai puikiai tinka kaip elegantiška dovana. Jie pakuojami į juodas, su auksu dekoruotas dovanų dėžutes, kurios ne tik puošia, bet ir suteikia prabangos pojūtį. Dėžutės dydis ir triufelių kiekis gali būti pasirinktas pagal jūsų poreikius:

  • 9 triufeliai prabangioje dovanų dėžutėje (13x13x4,5 cm)
  • 18 triufelių didesnėje dėžutėje (23,5x13x4,5 cm)
  • 30 triufelių prabangiausioje dėžutėje (23,5x20x4,5 cm)

 

Kiekviena šių dėžučių suteikia galimybę dalintis saldžiomis akimirkomis su kolegomis. Tai puiki dovana tiems, kurie vertina išskirtinį skonį, lietuviškas tradicijas ir šokolado meistrystę.

Laimės triufelių galiojimo terminas yra 30 dienų, tad galėsite ilgai mėgautis šiuo unikaliu skanėstu ar padovanoti jį ypatinga proga. Pasinerkite į prabangų, šventišką ir lietuvišką skonių pasaulį su mūsų Laimės triufeliais!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris N/A
Rinkinys

9 triufelių rinkinys, 18 triufelių rinkinys, 30 triufelių rinkinys