Prabangus Kalėdinis brandintas pyragas

36.80 57.20  be PVM

Prekė: prabangus brandintas vaisių-riešutų pyragas, kepamas iš Lietuvos ūkiuose gaunamų speltų miltų ir lėtai brandinamas rome. Galite rinktis iš dviejų dydžių: 750 g arba 1 kg.

Jūsų logotipas. Dovanų dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: pyrago brandinimas užtrunka ~ 1 mėn. Užsakymo įvykdymo laikas priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Galiojimo terminas: 30 d.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 -
50 - 99 -
100 - 199 -

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , ,

Gaminamas mažoje šeimos kepyklėlėje

Prabangus Kalėdinis brandintas vaisių-riešutų pyragas – tai vienas populiariausių šventinių kepinių pasaulyje, o tarp mūsų klientų, jis tapo geidžiamiausiu  gaminiu. Pyragas su meile gaminimas mažoje kepyklėlėje, todėl daug dėmesio skiriama produktų kokybei. Kiekvienas pyragas kruopščiai gaminamas rankomis, pasitelkiant tik aukščiausios kokybės ingredientus, kad suteiktų jums nepamirštamą skonio patirtį švenčių metu. 

Brandintas pyragas su išskirtiniais skoniais

Pyragas kepamas naudojant speltų miltus, kurie gaunami iš Lietuvos ūkininkų. Šie miltai malami mažose malyklose, išlaikant jų natūralias savybes, o tai reiškia, kad spelta turi sveikesnį glitimą, nei įprasti kvietiniai miltai. Šis unikalus ingredientas suteikia pyragui ne tik švelnią tekstūrą, bet ir papildomą maistinę vertę.

Šis brandintas pyragas gausiai gardinamas aukščiausios kokybės įvairiais džiovintais vaisiais bei riešutais, kurie puikiai derinasi tarpusavyje. Vaisiai suteikia saldumo ir subtilų rūgštelės pojūtį, o riešutai praturtina tekstūrą, suteikdami pyragui malonų traškumą. Visi ingredientai harmoningai susijungia, nes pyragas yra lėtai brandinamas rome, kuris įgeria ir išryškina visų komponentų skonį.

Šio pyrago gamybos procesas yra ypatingas – jis brandinamas, kad visi skoniai galėtų tinkamai susilieti ir atsiskleisti visu savo intensyvumu. Pyragas gali būti laikomas net iki 30 dienų, išlaikant šviežumą ir puikų skonį.

Primena Kalėdinį vainiką

Pyrago išvaizda primena Kalėdinį vainiką, tad šis pyragas ne tik skanus, bet ir ypatinga puošmena jūsų stalui.

Tai puiki dovana partneriams ar klientams, kuri džiugins tiek akis, tiek gomurį. Šis prabangus vaisių-riešutų pyragas – tai jūsų Kalėdinės šventės akcentas, kuris primins apie šilumą ir džiaugsmą per visas šventes.

Papuoškime pyragą jūsų įmonės logotipu

Pyrago dėžutę galime perrišti kaspinu su jūsų įmonės logotipu.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1 kg
Svoris

750 g, 1000 g