Dovanų rinkinys su pipirine druska

65.02  be PVM

Rinkinį sudaro: daugkartinis malūnėlis su prieskonine druska (Himalajų druska, juodieji pipirai, baltieji pipirai, žalieji pipirai, raudonieji pipirai, liofilizuotos avietės, liofilizuoti našlaičių žiedai), 32 cm aukščio, ~ 160 g, liofilizuotos avietės 20 g, liofilizuotos petražolės 15 g, prieskoninės druskos papildymas ~150 g.

Jūsų logotipas. Dovanų rinkinys gali būti perrištas kaspinu su jūsų įmonės logotipu. 

Minimalus kiekis: 10  vnt.

Pagaminimo terminas: iki 100 vnt. – gamyba iki 2 savaičių, nuo 100 vnt. – gamyba iki 4 savaičių.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 29 65.02 
30 - 99 62.09 
100 - 199 61.57 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Išskirtinė prieskoninė druska

Ieškote elegantiškos ir išskirtinės dovanos, kuri ne tik puikiai atrodytų, bet ir praturtintų kiekvieno patiekalo skonį? Dovanų rinkinys su pipirine druska yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina subtilius, tačiau intensyvius skonius. Šis rinkinys sujungia Himalajų druskos švelnumą ir keturių rūšių pipirų aštrumą, suteikdamas unikalią skonio patirtį bet kokiam patiekalui. Ši dovana ne tik papuoš kiekvieną virtuvę, bet ir praturtins kiekvieną patiekalą savo išskirtiniais ingredientais.

Rinkinį sudaro:

  1. Daugkartinis malūnėlis su prieskonine druska – šis 32 cm aukščio malūnėlis užpildytas rupia rožine Himalajų druska, kurioje dera keturios rūšys pipirų: juodieji, baltieji, žalieji ir raudonieji. Papildomas aromato ir skonio sluoksnis suteikiamas liofilizuotomis avietėmis ir našlaičių žiedais. Šie ingredientai sukuria neprilygstamą skonio gylį ir subalansuoja aitrumą su subtiliu saldumu. Malūnėlis ne tik atrodo įspūdingai ant valgomojo stalo, bet ir suteikia galimybę šviežiai sumalti prieskonius kiekvieną kartą, užtikrinant maksimalų skonio intensyvumą.
  2. Liofilizuotos avietės – natūraliai traškios, saldžios ir išlaikančios visas maistines medžiagas, šios avietės gali būti naudojamos desertams, pusryčių košėms ar net mėsos ir žuvies patiekalams, suteikiant jiems išskirtinį skonio poskonį. Pakuotė talpina 250 ml, todėl avietėmis galima džiaugtis ilgą laiką.
  3. Liofilizuotos petražolės – šviežios ir aromatingos petražolės išlieka sodraus skonio net po liofilizacijos proceso. Petražolės puikiai dera su įvairiais patiekalais, o šiame rinkinyje pateikiama 150 ml pakuotė leis mėgautis šiuo prieskoniu ilgą laiką.
  4. Prieskoninės druskos papildymas – kai malūnėlis ištuštėja, jį galima papildyti šiuo unikaliu druskos mišiniu. Šiame papildyme dera rožinė Himalajų druska su liofilizuotais baravykais, svogūnais, česnakais ir šaltalankių uogomis. Tai puikus būdas įnešti naujų skonių ir dar daugiau aromato į savo virtuvę.

Šis dovanų rinkinys su pipirine druska yra daugiau nei tik prieskoniai – tai prabangus ir gurmaniškas derinys. Puikiai tinkantis dovanojimui įvairiomis progomis, šis rinkinys neabejotinai pradžiugins tiek kolegas, tiek verslo partnerius. Tai dovana, kuri ne tik atrodys elegantiškai, bet ir suteiks nepamirštamų skonio akimirkų.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.5 kg
Kaspinas

1. Be kaspino, 2. Be įmonės logotipo, 3. Su įmonės logotipu