Įkvepiančių švenčių rinkinys

34.28  be PVM

Rinkinį sudaro: raminanti kanapių ir levandų arbata 15 g, lengvai sūdytos ir skrudintos moliūgų sėklos 100 g, moliūgų sėklų šokolade asorti 150 g ir kavos skonio moliūgų sėklos šokolade 100 g, baklažanų ir kanapių sėklų užtepėlė su jalapeno pipirais 190 g bei moliūgų ir moliūgų sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu 190 g.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės įmautės.

Minimalus kiekis: 50 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 sav.

„Įkvepiančių švenčių rinkinys“ – tai dovana, kurią vertins kiekvienas gurmaniškų skonių ir kokybės mėgėjas. Šis išskirtinis rinkinys puikiai tiks kaip dovanos verslo partneriams, kolegoms ar artimiesiems, kurie vertina originalumą ir skonių įvairovę. Rinkinys gali būti papuoštas su personalizuota įmaute. Kiekvienas rinkinio produktas kruopščiai atrinktas, kad suteiktų ne tik malonumą skonio receptoriams, bet ir įkvėptų gerai nuotaikai bei poilsiui.

Rinkinyje rasite kanapių ir levandų arbatą, kurios raminančios savybės puikiai tinka vakariniam poilsiui. Ši arbata yra skirta tiems, kurie ieško harmonijos ir nori atsipalaiduoti po ilgos darbo dienos. Levandų švelnus aromatas, derinamas su kanapių lapais, padeda nusiraminti ir pailsėti, tad tai puiki dovana, kuri primins rūpestį ir dėmesį kiekvieną vakarą.

Saldumynų mėgėjams šis rinkinys taip pat siūlo netikėtą skonio kombinaciją – moliūgų sėklas šokolade. Šokoladinės moliūgų sėklos su kavos skoniu ir asorti variantas suteiks šventės nuotaiką, saldumą ir netikėtumo jausmą. Tai unikalūs užkandžiai, kurie nustebins net išrankiausius.

Rinkinys taip pat siūlo du gurmaniškus užtepėlių variantus. Pirmoji – baklažanų ir kanapių sėklų užtepėlė su jalapeno pipirais. Šis pikantiškas derinys suteiks patiekalams aštrumo ir egzotišką skonio akcentą. Antroji – moliūgų ir moliūgų sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu, subalansuota ir turtingo skonio užtepėlė, idealiai tinkanti užkandžiams ar šventiniam stalui papuošti.

„Įkvepiančių švenčių rinkinys“ yra plačiausias savo produktų pasirinkimu, todėl tai ne tik dovana, bet ir skonių kelionė, suteikianti unikalią patirtį. Šis rinkinys tobulai tiks kaip dovanos verslo partneriams – tai yra ne tik įvertinimas už bendradarbiavimą, bet ir subtilus dėmesio ženklas.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1 kg
Įmautės dizainas

Įmautė nr. 1, Įmautė nr. 2, Įmautė nr. 3