Jaukių švenčių rinkinys

22.71  be PVM

Rinkinį sudaro: aromatinga kanapių ir medetkų arbata 15 g, moliūgių sėklų šokolade asorti 150 g, moliūgų ir moliūgų sėklų užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais 190 g.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės įmautės.

Minimalus kiekis: 50 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 sav.

Jaukių švenčių rinkinys – tai elegantiška ir gardi Kalėdinė dovana, kuri sukurta su ypatingu dėmesiu detalėms, kad jūsų šventės būtų jaukios, o dovanos – prasmingos ir įsimintinos. Šis rinkinys puikiai tinka tiek kolegoms, tiek artimiesiems, suteikiant jiems ne tik džiaugsmo, bet ir galimybę pasimėgauti išskirtiniais skoniais. Be to, rinkinyje esančios dovanos yra gražiai supakuotos, o ant rinkinio įmautės gali atsispindėti jūsų įmonės logotipas – puikus būdas personalizuoti dovaną.

Rinkinį sudaro šie išskirtiniai produktai:

Aromatinga kanapių ir medetkų arbata. Ši arbata – tikras ramybės šaltinis, suteikiantis harmonijos ir atsipalaidavimo akimirkų. Kanapės ir medetkos jau nuo seno žinomos dėl savo raminamųjų savybių, tad šis arbatos mišinys puikiai tiks atsipalaiduoti po ilgos dienos, ypač šventinio šurmulio metu. Arbatos natūralus skonis ir subtilus aromatas leis mėgautis kiekvienu puodeliu, atgaivinant protą ir kūną.

Moliūgų sėklų šokolade skonių asorti. Šis unikalus derinys sujungia sodrų moliūgų sėklų traškumą su aukščiausios kokybės šokoladu. Tai puikus užkandis šventiniams vakarams, kurio skonio intensyvumas ir šokolado saldumas maloniai nustebins. Tai gurmaniškas delikatesas, kuris patiks net ir išrankiausiems skonio mėgėjams.

Moliūgų ir moliūgų sėklų užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais. Ši užtepėlė – tikras atradimas gurmanams, ieškantiems naujų, netikėtų skonio derinių. Sodraus moliūgo ir riešutinių moliūgų sėklų skonis puikiai dera su saulėje džiovintais pomidorais, kurie suteikia užtepėlei subtilią rūgštelę ir aromatingumą. Užtepėlė idealiai tinka tiek ant šviežios duonos, tiek su įvairiais užkandžiais, todėl taps nepakeičiamu šventinio stalo akcentu.

Šis rinkinys – tai ne tik skanus, bet ir estetiškas pasirinkimas. Kiekvienas produktas yra kruopščiai parinktas ir puikiai suderintas, kad šventės taptų dar jaukesnės ir prasmingesnės. Be to, rinkinio „Jaukių švenčių“ Nr. 2 pakuotė yra dekoruota skoningai ir elegantiškai, o spauda ant įmautės su logotipu suteiks dovanai dar daugiau asmeniškumo ir išskirtinumo.

Pasirinkę šį rinkinį, neabejotinai pradžiuginsite savo kolegas, verslo partnerius ar artimuosius, parodydami savo dėmesį ir vertę. Tai puikus būdas sukurti nepamirštamas šventines akimirkas ir prisidėti prie šiltos, jaukios šventinės nuotaikos.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.450 kg
Įmautės dizainas

Įmautė nr. 1, Įmautė nr. 2, Įmautė nr. 3