Kalėdinis trauktinės gaminimo rinkinys (4 buteliukų)

55.00  be PVM

Rinkinį sudaro: 4 buteliukai “Imbierinis sausainis”, “Šokoladas”, “Mandarinas”, “Šaltalankis” su natūraliais ingridientais (liofilizuotos uogos, riešutai, prieskoniai, žolelės, džiovinti vaisiai), pagaminimo instrukcija, filtrai. Alkoholio rinkinyje nėra.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės įmautės.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 sav.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 55.00 
50 - 99 48.50 
100 - 199 44.25 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Šis “Pasidaryk pats” dovanų rinkinys yra puiki dovana tiems, kurie mėgsta kurti savo gėrimus namuose, naudojant natūralius ingredientus ir mėgaujantis aukščiausios kokybės skonių deriniais. Rinkinys yra sudarytas iš keturių premium klasės buteliukų su unikaliomis skonio kompozicijomis: „Imbierinis sausainis“, „Šokoladas“, „Mandarinas“ ir „Šaltalankis“. Šie gėrimai yra pagaminti naudojant tik natūralius ingredientus, tokius kaip liofilizuotos uogos, riešutai, prieskoniai, žolelės ir džiovinti vaisiai, kurie suteikia ne tik intensyvaus skonio, bet ir užtikrina aukštą kokybę bei natūralumą.

Šio rinkinio išskirtinumas – galimybė pačiam paruošti gėrimus, vadovaujantis pridedamomis instrukcijomis. Tai „Pasidaryk pats“ rinkinys, leidžiantis lengvai ir greitai sukurti puikius gėrimus, pridedant individualumo kiekvienam puodeliui. Pridedamos gaminimo instrukcijos detaliai paaiškina, kaip tinkamai panaudoti rinkinio ingredientus ir mėgautis aromatingais bei gardžiais gėrimais. Rinkinyje taip pat yra 4 filtrai, kurie padeda tinkamai paruošti gėrimus ir pasiekti tobulą skonio balansą.

Šio rinkinio skonių įvairovė sukurta siekiant išlaikyti natūralų produktų grynumą ir kokybę. „Imbierinis sausainis“ suteikia jaukų imbiero ir prieskonių skonį, primenantį šventines nuotaikas. „Šokoladas“ leidžia mėgautis turtingu ir kreminiu šokolado aromatu – tai puikus pasirinkimas šaltam vakarui. „Mandarinas“ džiugina citrusų gaiva, o „Šaltalankis“ praturtina kiekvieną gurkšnį subtiliai rūgščiu ir tuo pačiu saldžiu skoniu, kurį suteikia šaltalankio uogos.

Šio rinkinio pakuotė yra ypatinga – elegantiška ir funkcionali dovanų dėžutė (dydis: 460x260x95 mm) puikiai tinka pristatymui ir dovanojimui. Kiekvienas buteliukas atspindi premium klasės kokybę, o ant dėžutės įmautės galite pridėti savo įmonės logotipą, taip padarydami šią dovaną ne tik ypatinga, bet ir asmeniškai suasmeninta. Tai puikus pasirinkimas verslo partneriams, klientams ar kolegoms, norint padovanoti kažką unikalaus ir kartu praktiško, kas būtų ne tik malonus, bet ir ilgalaikis įspūdis.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 3.8 kg