3 buteliukų Kalėdinės trauktinės gaminimo rinkinys

47.20  be PVM

Rinkinį sudaro: 3 buteliukai “Šokoladas”, “Imbierinis sausainis”, “Mandarinas” su natūraliais ingridientais (liofilizuotos uogos, riešutai, prieskoniai, žolelės, džiovinti vaisiai), 2 taurelės, pagaminimo instrukcija, filtrai. Alkoholio rinkinyje nėra.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės įmautės.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 sav.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 47.20 
50 - 99 40.70 
100 - 199 39.25 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Pasidaryk pats trauktinės gaminimo rinkinys su 3 buteliais ir 2 taurelėmis – tai išskirtinė ir prabangi dovana, suteikianti galimybę patiems susikurti unikalų gėrimą. Šiame rinkinyje esantys natūralūs ingredientai leis jums pasigaminti tikrą trauktinę, kurią galėsite gardžiai mėgautis su draugais ar artimaisiais. Be to, personalizacijos galimybė – įmonės logotipo ar individualaus užrašo pridėjimas ant dėžutės – šią dovaną pavers išskirtine verslo dovana ar asmeniniu siurprizu.

Rinkinio turinys:

  • 3 buteliai su natūraliais ingredientais: kiekviename buteliuke yra kruopščiai atrinkti liofilizuoti vaisiai, uogos, riešutai, prieskoniai ir žolelės. Ingredientai yra natūralūs, todėl suteikia autentišką ir sodrų skonį jūsų trauktinei. Kiekvienas buteliukas gali būti užpildytas jūsų mėgstamu alkoholiu – degtine arba jos alternatyva, ir po kelių dienų galėsite džiaugtis savo pačių sukurtu gėrimu.
  • 2 taurelės: rinkinyje taip pat rasite dvi elegantiškas taureles, kurios puikiai tiks jūsų paruošto gėrimo pateikimui.
  • Instrukcija ir gaminimo aprašymas: aiški ir paprasta instrukcija padės jums žingsnis po žingsnio gaminti trauktinę, tad procesas bus lengvas ir malonus net tiems, kurie tai daro pirmą kartą.
  • Filtrai: rinkinyje taip pat yra specialūs filtrai, kurie padės gėrimui tapti švariam, pašalinant visus ingredientų likučius, ir suteikti trauktinei estetišką skaidrumą.

 

Svarbi informacija.
Šis rinkinys nėra su alkoholiu, todėl norint pagaminti trauktinę, turėsite įpilti savo pasirinktą gėrimą – 40-45% stiprumo alkoholį, tokį kaip degtinė. Gėrimo gaminimo procesas yra itin paprastas:

  1. Užpildykite butelį alkoholiu.
  2. Gerai suplakite butelį ir palikite jį tamsioje vietoje 10-12 dienų, kad ingredientai prisitrauktų.
  3. Suplakite butelį kas 2-3 dienas.
  4. Po 10-12 dienų filtruokite gėrimą.
  5. Leiskite jam pastovėti dar 2-3 dienas.
  6. Gėrimas bus paruoštas mėgavimuisi – rekomenduojama gerti jį atšaldytą.

Buteliuko talpa – 500 ml.

Šis prabangus pasidaryk pats trauktinės gaminimo rinkinys – puiki dovana tiems, kurie vertina rankų darbo kūrybą ir išskirtinį skonį. Galimybė personalizuoti rinkinį įmonės logotipu suteikia jam ypatingos vertės, ypač verslo dovanų kontekste.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 3.3 kg