1 buteliuko trauktinės gaminimo rinkinys

19.90  be PVM

Rinkinį sudaro: 1 buteliukas su natūraliais ingridientais (liofilizuotos uogos, riešutai, prieskoniai, žolelės, džiovinti vaisiai), pagaminimo instrukcija, filtrai. Alkoholio rinkinyje nėra. Galite rinktis iš keturių kalėdinių skonių.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės įmautės.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 sav.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 19.90 
50 - 99 16.00 
100 - 199 15.50 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Šis “Pasidaryk pats” trauktinės gaminimo rinkinys – puiki dovana tiems, kurie mėgsta eksperimentuoti su skoniais ir kurti išskirtinius gėrimus namuose. Rinkinys suteikia galimybę lengvai pagaminti savo gėrimą, naudojant tik natūralius ingredientus. Kiekvienas rinkinys turi vieną buteliuką, pripildytą kruopščiai parinktais liofilizuotais vaisiais, riešutais, prieskoniais, žolelėmis ir džiovintais vaisiais, kurie suteikia išskirtinį ir natūralų skonį būsimam gėrimui.

Tai puikus pasirinkimas ne tik mėgstantiems gaminti namuose, bet ir norintiems padovanoti unikalią bei suasmenintą dovaną. Kiekvienas buteliukas – tai unikali skonio patirtis, kurią galite lengvai susikurti patys, vadovaudamiesi pridedamomis gaminimo instrukcijomis. Rinkinys taip pat apima specialius filtrus, kurie padės tinkamai paruošti ir nufiltruoti gėrimą, užtikrinant, kad kiekvienas gurkšnis būtų nepriekaištingas.

Šio rinkinio išskirtinumas – galimybė rinktis iš keturių skirtingų Kalėdinių skonių. Kiekvienas skonis turi savitą šventinį charakterį ir praturtins jūsų šventinį laikotarpį, leisdamas mėgautis sodriu, natūraliu ir rankų darbo gėrimu. Nesvarbu, ar tai imbierinių sausainių, šokolado, mandarino ar šaltalankio skonis, kiekvienas variantas suteikia unikalų šventinį akcentą jūsų namams.

Šio rinkinio pakuotė – stilinga dovanų dėžutė (dydis: 260x260x95 mm), kuri gali būti suasmeninta jūsų įmonės logotipu ant įmautės. Tai suteikia šiam rinkiniui papildomo išskirtinumo ir paverčia jį ne tik šventine dovana, bet ir reprezentaciniu įmonės sprendimu, kuris paliks ilgalaikį įspūdį verslo partneriams, kolegoms ar klientams. Be alkoholio, šis rinkinys puikiai tinka įvairioms auditorijoms, todėl tai puikus pasirinkimas, norint padovanoti kažką originalaus, kūrybiško ir, svarbiausia, su meile pagaminto.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.2 kg
Skonis

Imbierinis sausainis, Šokoladas, Mandarinas, Šaltalankis