TODA prieskonių rinkinys

53.56  be PVM

Rinkinį sudaro: virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus sukurti prieskonų mišiniai: DUKKAH 50 g, ZA’ATAR 50 g, BAHARAT 50 g, HAVAIJ 50 g, CHERMOULA 50 g, RAS EL HANOUT 50 g.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės.

Minimalus kiekis: 30 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 sav.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
30 - 49 53.56 
50 - 99 50.35 
100 - 199 46.19 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Prieskonių rinkinys TODA – tai prabangi kelionė po pasaulio virtuves, kurią galite patirti savo namuose. Šis elegantiškas rinkinys, pateikiamas prabangioje dėžutėje, yra sudarytas iš šešių unikalių ir kruopščiai atrinktų prieskonių mišinių, kurie leis jums patirti kulinarinę restoranų patirtį kasdienėje virtuvėje. Kiekvienas mišinys atveria skirtingų pasaulio regionų skonius, nuo Artimųjų Rytų iki Šiaurės Afrikos, suteikdamas galimybę eksperimentuoti ir praturtinti savo patiekalus neįprastais skoniais.

Rinkinį sudaro šie prieskonių mišiniai:

  1. Dukkah (50 g) – tradicinis egiptietiškas mišinys, pagamintas iš skrudintų lazdyno riešutų, sezamo sėklų ir kvapniojo kumino. Šis aromatingas mišinys suteiks riešutinio skonio daržovėms, mėsai ar duonai.
  2. Za’atar (50 g) – Vidurinių Rytų virtuvės klasika. Šis žemiškas ir kvapnus žolelių bei prieskonių mišinys puikiai dera su humusu, sūriais, mėsa ir žuvimi.
  3. Baharat (50 g) – ypač aromatingas prieskonių mišinys, paplitęs Libane ir Sirijoje. Mišinyje dera saldžios ir dūminės natos, kurios puikiai papildo avienos, jautienos, vištienos bei žuvies patiekalus.
  4. Hawaij (50 g) – Jemeno virtuvės pažiba, šis kvapnus prieskonių mišinys geriausiai atsiskleidžia lėto gaminimo patiekaluose, tokiuose kaip sriubos, kari troškiniai, ar mėsos marinatai.
  5. Chermoula (50 g) – kilęs iš Šiaurės Afrikos, šis prieskonių mišinys puikiai tinka vištienai, avienai, jūros gėrybėms ar grilio patiekalams. Jo cinamoninės natos suteiks patiekalams šildančio skonio.
  6. Ras el Hanout (50 g) – Maroko virtuvės perlas, sukurtas sumaišius geriausius prieskonius. Šis mišinys idealiai tinka troškiniams, kuskusui ar ryžiams gardinti.

Prabangus dizainas ir personalizacija:
Šis prieskonių rinkinys ne tik pagerins jūsų kulinarinę patirtį, bet ir taps stilinga dovana. Ant dėžutės ir kaspino galima pridėti jūsų įmonės logotipą, todėl šis prabangus rinkinys gali tapti išskirtine verslo dovana. TODA prieskonių rinkinys bus puikus pasirinkimas tiek maisto entuziastams, tiek kolegoms ar verslo partneriams.

Atraskite pasaulio skonius ir praturtinkite savo patiekalus šiais unikalios sudėties prieskonių mišiniais. TODA prieskonių rinkinys – tai ne tik prieskoniai, bet ir galimybė sukurti unikalią gastronominę patirtį tiesiai savo virtuvėje.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg