Prieskonių rinkinys “Švenčių burtai”

53.56  be PVM

Rinkinį sudaro: BURTAI kalėdiniams kepiniams 50 g, prieskonių mišinys su baravykais 50 g, AMARETO druska 80 g, šventiniai paukštienos BURTAI 50 g, kalėdinio kepsnio BURTAI 50 g, karšto vyno prieskoniai 40 g. 

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės.

Minimalus kiekis: 30 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 sav.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
30 - 49 53.56 
50 - 99 50.35 
100 - 199 46.19 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

“Švenčių burtai” – išskirtinė verslo dovana jūsų partneriams ir klientams

Artėjant šventėms, ieškote dovanos, kuri ne tik nustebintų, bet ir paliktų ilgalaikį įspūdį? „Švenčių burtai“ – tai unikalus prieskonių ir druskų mišinys, sukurtas specialiai šventiniam laikotarpiui. Tai prabangi dovana, kuri leis jūsų verslo partneriams, klientams ar darbuotojams patirti šventinių skonių magiją.

Rinkinį sudaro kruopščiai atrinkti prieskonių deriniai, skirti tiek šventiniams patiekalams, tiek gurmaniškiems eksperimentams virtuvėje. Dovanoje rasite:

  • Burtai kepiniams – tai magiškas prieskonių mišinys, skirtas saldiems ir kvapniems kepiniams. Jis suteiks jūsų šventiniams desertams nepamirštamą skonį ir aromatą.
  • Baravykų mišinys – praturtintas džiovintais baravykais, šis prieskonių rinkinys taps puikiu papildymu sriubooms, vištienos patiekalams, padažams, troškiniams ir daržovių patiekalams, suteikdamas jiems išskirtinį miško grybų aromatą.
  • AMARETO druska – tai ne tik įdomus, bet ir gurmaniškas prieskonių sprendimas. Druskos ir Amareto derinys suteiks jūsų patiekalams subtilų ir netikėtą skonį.
  • Šventiniai paukštienos burtai – specialiai sukurti tam, kad jūsų Kalėdinis paukštienos patiekalas būtų aromatingas, skanus ir nepaprastas. Šis mišinys idealiai tiks tiek vištienai, tiek antienai ar kalakutienai.
  • Kalėdinio kepsnio burtai – tai puikus prieskonių rinkinys mėsos kepiniams, bet puikiai tinka gardinti ir vegetariškus patiekalus. Jis padės atskleisti visas geriausias jūsų patiekalo skonio savybes.
  • Karšto vyno prieskoniai – šis mišinys neabejotinai sukurs šventinę atmosferą jūsų namuose ar biure. Pasiruoškite karštą vyną ar kitą šiltą gėrimą su šiuo aromatingu prieskonių rinkiniu ir mėgaukitės švenčių dvasia.

Tai ne tik dovana – tai šventinio stalo kūrimo ritualas, kuris suteiks magijos ir šilumos bet kokiai šventei. Dovaną galima personalizuoti – ant pakuotės galima uždėti jūsų įmonės logotipą, todėl tai taps ne tik išskirtiniu, bet ir asmenišku dėmesio ženklu. Dovanodami „Švenčių burtus“, dovanojate ne tik aukštos kokybės produktą, bet ir šventišką nuotaiką bei nepamirštamą patirtį.

Pradžiuginkite savo partnerius ir klientus šiais išskirtiniais skoniais ir padėkite jiems kurti nepamirštamas šventes!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg