Prieskonių rinkinys “Griliaus burtai”

49.04  be PVM

Rinkinį sudaro: KAMPOT pipirai 50 g, aromatingas pipirų mišinys 50 g, URFA pipiras 50 g, ALEPO pipiras 50 g, saldžioji paprika 50 g, bulvių druska 80 g.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės.

Minimalus kiekis: 30 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 sav.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
30 - 49 49.04 
50 - 99 45.84 
100 - 199 41.88 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Verslo dovana virtuvės šefui GRILIAUS BURTAI rinkinys – tai išskirtinė dovana, skirta tikriems grilio entuziastams bei virtuvės šefams, kuriems svarbus nepriekaištingas skonis. Prieskoniai yra esminis komponentas kiekvienam puikiai iškeptam patiekalui, o šis rinkinys siūlo kruopščiai atrinktus ir universalius skonius, kurie praturtins bet kurį kepsnį. Su šiuo rinkiniu nereikia būti profesionalu – pipirai ir druskos, sudaryti iš kokybiškų ingredientų, leis pasiekti nepriekaištingą rezultatą.

Rinkinį sudaro 6 išskirtiniai prieskoniai, skirti kepsniams ant grotelių:

  1. Kampot pipirai (50 g) – viena vertingiausių ir aromatingiausių pipirų rūšių pasaulyje, kilusi iš Kambodžos. Šie pipirai išsiskiria stipriu ir kvapniu skoniu, puikiai tinkančiu mėsos, vištienos ar žuvies patiekalams.
  2. Aromatingas pipirų mišinys (50 g) – harmoningas įvairių pipirų derinys, kuris suteiks jūsų patiekalams stiprų, bet subtilų skonį. Šis mišinys universalus, tad galima naudoti su bet kokiu grilio patiekalu.
  3. Urfa pipiras (50 g) – unikalus turkiškas pipiras su šiek tiek rūkyta ir žemiška nata. Šis pipiras puikiai dera prie kepsnių, daržovių ar net salotų, suteikdamas patiekalams gilesnį skonį.
  4. Alepo pipiras (50 g) – švelnus sirų pipiras, pasižymintis lengvu aštrumu ir vaisiniu skoniu. Šis pipiras dažnai naudojamas kepsnių, paukštienos, avienos patiekalams gardinti.
  5. Saldžioji paprika (50 g) – klasikinis ir visuomet populiarus prieskonis, suteikiantis patiekalams lengvą saldumą ir švelnumą. Puikiai tinka įvairiems grilio patiekalams ir daržovėms.
  6. Bulvių druska (80 g) – druska, kuri praturtins jūsų bulvių patiekalus ir kitus grilyje keptus patiekalus. Tai universalus prieskonis, kuris garantuotai taps dažnai naudojamu jūsų virtuvėje.

Šventinis dizainas ir personalizacija:

Šis rinkinys ne tik užtikrins išskirtinį skonį, bet ir bus stilingai įpakuotas prabangiame šventiniame dėkle. Galima pridėti įmonės logotipą ant dėžutės ir kaspino, todėl ši dovana taps išskirtiniu verslo pasirinkimu. GRILIAUS BURTAI rinkinys – tai puiki dovana verslo partneriams, kolegoms ar draugams, kuriems grilis yra daugiau nei hobis – tai gyvenimo būdas. Tai dovana tikram  virtuvės šefui.

Padovanokite profesionalaus virtuvės šefo įspūdį su šiuo unikaliu prieskonių rinkiniu ir suteikite kiekvienam patiekalui neprilygstamą skonį!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg