Meduolių rinkinys su logotipu (7 vnt.)

29.86  be PVM

Rinkinį sudaro: 7 vnt. rankų darbo meduoliniai sausainiai. Rinkinys įpakuotas į baltą dovanų dėžutę su skaidriu langeliu ir perrištas kaspinėliu.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant meduolio.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Meduoliai (7 vnt.) su logotipu dėžutėje yra puiki Kalėdinė dovana, kuri padeda parodyti dėmesį ir išreikšti ypatingus jausmus. Rinkinys ne tik simbolizuoja šventinį laikotarpį, bet ir suteikia galimybę personalizuoti savo dovanas, padarant jas unikaliomis ir prasmingomis.

Meduoliai yra itin populiarus Kalėdinis gardėsis, kuris primena vaikystės jaukumą ir namų šilumą. Šiame rinkinyje rasite 7 meduolius, pagamintus pagal tradicinį receptą iš natūralių ingredientų: kvietinių miltų, medaus, sviesto, cukraus, kiaušinių ir prieskonių mišinio, kuris suteikia ypatingą skonį. Mišinyje esantys muskatas, imbieras, gvazdikėliai, cinamonas ir kardamonas sukuria šildantį aromatą, kuris neatsiejamas nuo šventinio laikotarpio. Meduoliuose taip pat gali būti žemės riešutų pėdsakų, todėl žmonės su alergijomis turėtų atkreipti dėmesį į sudėtį.

Šis rinkinys išsiskiria galimybe pridėti logotipą ar palinkėjimą, todėl rinkinys idealiai pritaikytas dovanoti verslo partneriams, klientams ar kolegoms. Personalizuoti meduoliai yra puikus būdas išreikšti dėkingumą savo partneriams, klientams ar kolegoms. Jūsų logotipas ant meduolių – tai ne tik dovana, bet ir įsimintina reklamos priemonė, kuri neabejotinai išliks gavėjų atmintyje.

Rinkinyje galite rinktis iš trijų skirtingų dizainų. Kiekvienas jų atitinka skirtingą estetiką ir nuotaiką, leidžiant kiekvienam rasti tai, kas labiausiai patinka. Tai leidžia dar labiau suasmeninti dovaną, priderinant ją prie gavėjo skonio ar pageidavimų.

Meduoliai ne tik gražiai atrodo, bet ir yra puikaus skonio. Medaus ir prieskonių derinys suteikia jiems intensyvų ir šildantį skonį, kuris ypač tinka šaltuoju metų laiku. Kiekvienas kąsnis primena šventines akimirkas su šeima ir draugais, todėl tokia dovana suteikia ne tik skonio, bet ir emocinę vertę.

Meduoliai yra pagaminti kruopščiai, laikantis aukštų kokybės standartų. Tai garantuoja, kad jie atvyks švieži ir estetiškai supakuoti. 

Kalėdinės dovanos visada turi ypatingą prasmę, o šis meduolių rinkinys su logotipu – tai daugiau nei tik saldumynai. Tai dėmesingumas, šiluma ir originalumas, kurie padės nustebinti net ir išrankiausią gavėją.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.6 kg
Išmatavimai 20 × 20 cm
Meduolių dizainas

1 variantas, 2 variantas, 3 variantas