Meduolių rinkinys su logotipu (3 vnt.)

14.36  be PVM

Rinkinį sudaro: 3 vnt. rankų darbo meduolinių sausainių. Rinkinys įpakuotas į baltą dovanų dėžutę su skaidriu langeliu ir perrištas kaspinėliu.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant meduolio.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Meduolių rinkinys su logotipu (3 vnt.) – saldi ir originali Kalėdinė dovana

Šis minkštų ir purių meduolių rinkinys (3 vnt.) taps puikiu pasirinkimu, jei ieškote unikalios ir personalizuotos Kalėdinės dovanos savo verslo partneriams ar kolegoms. Šie meduoliai ne tik puikiai atrodo, bet ir skaniai dera su šventine nuotaika, suteikdami šilumos ir džiaugsmo kiekvienam, kas juos gauna.

Šio rinkinio išskirtinumas slypi galimybėje pridėti įmonės logotipą ar šventinį sveikinimą ant kiekvieno meduolio. Tai ne tik gardus saldumynas, bet ir efektyvi reklamos priemonė, kuri leis jūsų įmonės ženklui išlikti matomam net ir po švenčių. Tokia dovana – puikus būdas parodyti dėmesį ir stiprinti verslo ryšius.

Meduoliai yra gaminami iš aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip kvietiniai miltai, natūralus medus, sviestas, cukrus ir kiaušiniai. Tradiciniai šventiniai prieskoniai, tokie kaip muskatas, kvapieji pipirai, imbieras, gvazdikėliai, cinamonas ir kardamonas, suteikia jiems ypatingą skonį ir aromatą. Šis prieskonių mišinys sukuria šiltą ir malonų pojūtį, kuris primena Kalėdų šventes.

Meduolių rinkinys su logotipu yra kruopščiai paruoštas, atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius. Galite ne tik pasirinkti logotipą, bet ir pridėti asmeninį palinkėjimą ar šventinę žinutę, kuri sustiprins dovanos emocinį poveikį.

Apibendrinant, šis meduolių rinkinys su logotipu (3 vnt.) yra ne tik gardus desertas, bet ir efektyvus būdas parodyti dėmesį bei nustebinti savo verslo partnerius ar kolegas. Tai dovana, kuri jungia tradicijas, skonį ir modernią reklamos galimybę.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.3 kg