Meduolių rinkinys su logotipu (2 vnt.)

10.75  be PVM

Rinkinį sudaro: 2 vnt. rankų darbo meduolinių sausainių. Rinkinys įpakuotas į baltą dovanų dėžutę su skaidriu langeliu ir perrištas kaspinėliu.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant meduolio.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Meduolių rinkinys su logotipu (2 vnt.) – saldi ir personalizuota Kalėdinė dovana

Šis minkštų ir purių meduolių rinkinys (2 vnt.) yra puiki Kalėdinė dovana, kuri nustebins jūsų verslo partnerius ar kolegas. Šie meduoliai ne tik puošia šventinį stalą, bet ir suteikia galimybę įmonėms perteikti savo žinutę. Ant apvalaus meduolio galima atspausdinti jūsų įmonės logotipą arba šventinį sveikinimą, todėl tokia dovana tampa originali ir personalizuota.

Šventiniu laikotarpiu, kai norime parodyti ypatingą dėmesį, šis meduolių rinkinys yra puikus pasirinkimas. Jis ne tik skanus, bet ir praktiškas – meduoliai gali tapti jūsų įmonės simboliu ar įsimintina reklamos priemone, kurią gavėjai tikrai įvertins. Personalizuotas logotipas ar žinutė ant meduolio suteikia emocinę vertę, o tuo pačiu kuria ryšį tarp jūsų ir dovanos gavėjo.

Rinkinio meduoliai gaminami iš aukštos kokybės ingredientų: kvietinių miltų, natūralaus medaus, sviesto, cukraus ir kiaušinių. Švelnus kakavos skonis, kartu su šventiniais prieskoniais, tokiais kaip muskatas, kvapieji pipirai, imbieras, gvazdikėliai, cinamonas ir kardamonas, suteikia meduoliams išskirtinį skonį ir aromatą, kuris sušildo ir sukuria ypatingą Kalėdinę atmosferą.

Šis meduolių rinkinys ne tik estetiškai patrauklus, bet ir atspindi šventinę dvasią. Tai dovana, kuri sujungia tradicijas, saldumynus ir modernią personalizaciją. Puikiai tinka tiems, kurie ieško unikalių būdų parodyti dėmesį ir sukurti stipresnius verslo ryšius per šventes.

Meduolių rinkinys su logotipu (2 vnt.) – tai jūsų įmonės šventinė žinutė, supakuota į skanų, išskirtinį produktą.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.3 kg
Išmatavimai 20 × 9 cm