Didelis putojančios arbatos dovanų rinkinys

68.85  be PVM

Rinkinį sudaro: Riboto leidimo putojančios arbatos “Winter Spiced” ir “Voyage” 750 ml, skrudinti anakardžių riešutai su trumais ir rūkyta paprika 110 g, avies sūris su trumais 100 g, tradiciniai ispaniški migdoliniai sausainėliai 140 g, Bonbon saldainiai 4 vnt, daugkartinis butelio kamštis. Dovanų rinkinys perrištas kaspinu.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: Priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Didelis putojančios arbatos dovanų rinkinys – tai išskirtinė ir elegantiška dovana vadovui, kuri puikiai tiks ypatingoms progoms. Jei ieškote prabangios dovanos, šis rinkinys sujungia subtilius skonius ir išskirtinį stilių, sukurdamas ypatingą gurmanišką patirtį.

Šiame rinkinyje rasite dvi riboto leidimo putojančias arbatas: „Winter Spiced“ ir „Voyage“ (po 750 ml). Abi šios arbatos yra ne tik rafinuotos, bet ir išskirtinės savo skonio natomis, kurios paliks neišdildomą įspūdį.

Išskirtiniai kombučia gėrimai, pagaminti Lietuvoje

„Winter Spiced“ – tai elegantiškas gėrimas, pasižymintis džiovintų slyvų ir sodraus tamsaus šokolado natomis, kurias papildo raudonųjų uogų, apelsinų žievelės ir kvapnių prieskonių derinys. Ši putojanti arbata yra puiki alternatyva tradiciniam karštam vynui, skirta tiems, kurie vertina rafinuotą skonį ir ieško išskirtinės šventinės patirties.

„Voyage“ – tai ypatingai kompleksiškas gėrimas, kuriame susilieja laukinės avietės, egzotiškieji ličiai ir rabarbarai, kuriuos švelniai apgaubia rožių žiedų ir medienos natų derinys. Tai modernus uogų ir gėlių duetas, kurio gaivus ir subtilus aromatas puikiai dera prie įvairių progų. Ši putojanti arbata taps puikiu akcentu iškilmingai vakarienei ar šventiniam susibūrimui.

Be išskirtinių arbatų, rinkinyje taip pat yra prabangūs užkandžiai ir saldumynai:

  • Skrudinti anakardžių riešutai su trumais ir rūkyta paprika (110 g) – traškūs ir aromatingi riešutai su subtiliomis trumų natomis ir dūmine paprikos gaida. Tai gurmaniškas užkandis, tobulai derantis prie putojančių arbatų.
  • Avies sūris su trumais (100 g) – prabangus ir kreminis avies sūris su subtiliu trumų aromatu, kuris suteiks kiekvienam kąsniui išskirtinumo.
  • Tradiciniai ispaniški migdoliniai sausainėliai (140 g) – saldus ir trapus desertas, kurio švelnus skonis maloniai užbaigs gurmanišką patirtį.
  • Bonbon saldainiai (4 vnt) – švelnus ir saldus akcentas, kuris pradžiugins kiekvieną saldumynų mėgėją.

Šventinį įvaizdį papildo daugkartinis butelio kamštis, kuris ne tik yra praktiška dovana, bet ir stilingas priedas, padėsiantis ilgiau mėgautis putojančiais gėrimais. Visa tai pateikta elegantiškoje šventinėje pakuotėje, kuri suteikia rinkiniui ypatingo žavesio ir vertės.

Šis didelis putojančios arbatos dovanų rinkinys – tai prabangus ir apgalvotas pasirinkimas, puikiai tinkanti dovana vadovui ar kitam ypatingam žmogui, vertinančiam gurmaniškas akimirkas.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 3 kg