Dviejų putojančių arbatų rinkinys

27.58  be PVM

Rinkinį sudaro: Riboto leidimo putojančios arbatos “Winter Spiced” ir “White Wine Style” 750 ml. Dovanų rinkinys perrištas kaspinu.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: Priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Acala dviejų putojančių arbatų rinkinys – tai gurmaniška dovana, kurią vertins kiekvienas subtilaus skonio mėgėjas. Šiame rinkinyje rasite dvi išskirtines Acala arbatas, kurios ne tik praturtins jūsų šventinį stalą, bet ir taps neatsiejama elegantiškų vakarienių dalimi. Supakuotos prabangioje šventinėje dėžutėje, šios arbatos sukurs ypatingą šventinę atmosferą ir taps puikia dovana.

Rinkinį sudaro dvi riboto leidimo putojančios arbatos – „Winter Spiced“ ir „White Wine Style“ (po 750 ml). Abi šios arbatos yra unikalios savo skoniu ir sukurtos gurmaniškoms akimirkoms.

„Winter Spiced“ – tai prabangi ir rafinuota alternatyva tradiciniam karštam vynui. Ši putojanti arbata pasižymi turtingomis džiovintų slyvų ir tamsaus šokolado natomis, kurias subtiliai papildo raudonųjų uogų, apelsinų žievelės ir kvapnių prieskonių buketas. Tai ne tik elegantiškas gėrimas, bet ir puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško unikalios šventinės patirties. Ši gurmaniška arbata taps pagrindiniu akcentu jūsų šventinio stalo ir pradžiugins net pačius išrankiausius skonius. Švelniai saldi ir šildanti, ji puikiai tinka jaukiems žiemos vakarams.

„White Wine Style“ – tai elegantiška, gaivi ir rafinuota alternatyva baltajam vynui. Ši putojanti arbata išsiskiria savo subalansuota kompleksija, kurioje dominuoja gaivios citrusų natos, subtiliai derančios su riešutų prieskoniu. Švelnus ir ilgas poskonis puikiai papildo įvairius patiekalus, todėl ši arbata dažnai pasirenkama prestižiniuose restoranų meniu, įskaitant „Michelin“ žvaigždėmis įvertintus restoranus. Ji puikiai dera prie lengvų užkandžių, žuvies patiekalų ar daržovių. Šis gėrimas – tai tobulas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvą ir subtilų skonį.

Šventinė pakuotė suteikia šiam rinkiniui ypatingo žavesio, todėl jis puikiai tiks dovanai. Nesvarbu, ar norite nustebinti kolegas ar verslo partnerius – šis Acala rinkinys su dviem išskirtinėmis arbatomis taps gurmanišku akcentu ir neabejotinai paliks įspūdį kiekvienam.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 2.5 kg