Kombučia rinkinys su užkandžiais

53.04  be PVM

Rinkinį sudaro: Riboto leidimo putojančios arbatos “Winter Spiced” ir “White Wine Style” 750 ml, antienos riletas 120 g, elnienos užtepėlė su raudonu vynu 120 g, krekeriai 125 g, trijų skonių Bonbon saldainiai. Dovanų rinkinys perrištas kaspinu.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: Priklauso nuo tiekėjo užimtumo. Tikslias užsakymo išpildymo sąlygas sužinosite pateikę užklausą.

Domina ši verslo dovana? Pateikite mums užklausą ir mes su Jumis susisieksime!

Kombučia rinkinys su užkandžiais – tai unikali dovana, kurioje elegancija susilieja su gurmaniškais skoniais. Šis išskirtinis rinkinys siūlo ypatingą kombučios patirtį bei aukštos kokybės užkandžius, kurie puikiai tiks šventinėms progoms arba rafinuotam pasimėgavimui namuose.

Pagrindinės rinkinio žvaigždės – riboto leidimo „Winter Spiced“ ir „White Wine Style“ putojančios arbatos (po 750 ml).

  • „Winter Spiced“ – tai aromatinga ir šilta žiemos skonio arbata, kurioje susilieja džiovintos slyvos ir sodrios juodojo šokolado natos, papildo raudonų uogų puokštės, apelsino žievelės ir kvapnieji prieskoniais. Puikiai tinka žiemos vakarams, sukuriant jaukią ir šventinę atmosferą.
  • „White Wine Style“ – tai elegantiška putojanti arbata, kuri subtiliai primena baltojo vyno skonį. Ji lengva, gaivi ir itin universali, puikiai papildanti tiek šventines vakarienes, tiek draugiškus susibūrimus.

Rinkinį taip pat papildo aukščiausios kokybės užkandžiai:

  1. Antienos riletas (90 g) – prancūziško įkvėpimo užtepėlė, kuri stebina savo sodriu skoniu ir švelnia tekstūra. Jis puikiai dera su krekeriais arba šviežia duona.
  2. Elnienos užtepėlė su raudonu vynu (120 g) – ši gurmaniška užtepėlė sujungia elnienos turtingumą ir raudonojo vyno aromatus, suteikdama rafinuotą ir išraiškingą skonį. Ji idealiai tinka prie stipresnio skonio užkandžių ir vyno.
  3. Krekeriai (125 g) – traškūs ir aukščiausios kokybės krekeriai, puikiai tinkantys tiek prie užtepėlių, tiek kaip atskiras užkandis. Jie pabrėžia kitų produktų skonį, o jų subtili tekstūra daro juos nepakeičiamais.

Šventiniam skoniui suteikti, rinkinys praturtintas trijų skonių bonbon saldainiais (94 g). Tai nedidelis saldus akcentas, kuris užbaigs šią gurmanišką kelionę švelniai, saldžiai ir džiuginančiai.

Visa tai pateikta šventinėje pakuotėje, todėl šis rinkinys yra ne tik išskirtinė dovana, bet ir stilingas akcentas ant šventinio stalo. Nesvarbu, ar ieškote originalios dovanos kolegoms ar verslo partneriams, šis kombučia rinkinys su užkandžiais užtikrins išskirtinę skonio patirtį ir šventinę nuotaiką.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 2.5 kg