Rinkinys su rankų darbo puodeliais

31.63  be PVM

Rinkinio sudėtis: Du rankų darbo keramikiniai puodeliai.

Jūsų logotipas: Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės ir puodelių.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 31.63 
30 - 49 30.52 
50 - 99 27.21 
100 - 199 26.10 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , , ,

Keramikiniai rankų darbo puodeliai yra išskirtinė ir elegantiška verslo dovana, kuri puikiai atspindės jūsų dėmesį detalėms. Šis verslo rinkinys su rankų darbo keraminiais puodeliais, pagamintais Lietuvoje, yra puikus pasirinkimas. Rinkinys, sudarytas iš dviejų puodelių, ne tik džiugins akį, bet ir suteiks malonumą kiekvienam gėrimo mėgėjui.

Keraminiai puodeliai, pagaminti meistriškai ir su meile, yra unikalūs, todėl kiekvienas puodelis turi savo charakterį. Jų natūralios spalvos ir tekstūros puikiai dera bet kurioje aplinkoje, o patvarus keramikinis paviršius užtikrina ilgaamžiškumą ir lengvą priežiūrą. Puodeliai supakuoti elegantiškoje dėžutėje, todėl jie puikiai tinka dovanoms įvairioms progoms.

Mūsų rinkinys suteikia galimybę personalizuoti puodelius pagal jūsų pageidavimus. Siūlome tiesioginę spaudą ant keramikinio indelio bei pakuotės, taip pat graviravimą ant dangtelio, leidžiančią jums sukurti unikalią dovaną, kuri bus vertinama ilgą laiką. Ši personalizacija ne tik paverčia puodelius išskirtiniais, bet ir leidžia jiems tapti asmeniškesniais, pritaikant juos konkrečiam asmeniui ar progai.

Keramikiniai puodeliai idealiai tinka tiek kasdienei naudai, tiek ypatingoms progoms. Tai gali būti puiki dovana kolegoms, verslo partneriams ar net šeimos nariams. Dėka savo patrauklaus dizaino ir galimybės pritaikyti, šie puodeliai tikrai paliks teigiamą įspūdį ir sužavės bet kurį gavėją.

Pasinaudokite mūsų unikaliomis personalizavimo galimybėmis ir sukurkite dovaną, kuri bus prisiminta. Pasirinkite mūsų verslo rinkinį su keramikiniais puodeliais ir suteikite galimybę mėgautis kiekvienu gėrimu su stiliumi!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.5 kg