Kvepiančios ąžuolo kortelės ir purškiamo kvapo rinkinys

19.47  be PVM

Rinkinio sudėtis. Ąžuolo lukšto kvepianti kortelė automobiliui ir purškiamas kvapas 50 ml. Galite rinktis iš 6-ių kvapų.

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, ąžuolinės kortelės ir kvapo buteliuko.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 19.47 
30 - 49 17.26 
50 - 99 15.05 
100 - 199 13.95 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Personalizuota verslo dovana su ąžuolo lukšto kvepiančia kortele automobiliui ir purškiamu kvapu – tai elegantiškas ir modernus pasirinkimas verslo partneriams, kolegoms ar svarbiems klientams. Šis rinkinys ne tik atspindi aukštą kokybę, bet ir suteikia asmeniškumo galimybę dėl įvairių personalizavimo sprendimų. Tobula dovana tiems, kurie vertina prabangą, praktiškumą ir tvarumą.

Rinkinio sudėtis

  1. Ąžuolo lukšto kvepianti kortelė automobiliui:
    Šis unikalus ir natūralus aksesuaras skirtas automobiliui. Rankų darbo kortelė iš lietuviško ąžuolo lukšto užpildys automobilį maloniu kvapu, kurį galima pasirinkti iš šešių kvapų variantų. Kvapą galima keisti ir atnaujinti, todėl šis aksesuaras ilgai tarnaus jūsų kelionėse. Kortelė ne tik maloniai kvepia, bet ir puikiai atrodo – jos natūrali medžiaga suteikia interjerui unikalumo ir elegancijos.
  2. Purškiamas kvapas (papildymas):
    Rinkinyje esantis purškiamas kvapas gali būti naudojamas kaip papildymas kvepiančiai kortelei automobiliui arba kaip atskiras kvapas, skirtas biuro ar namų aplinkai. Jis suteikia galimybę greitai atnaujinti malonų aromatą jūsų erdvėje. Purškiamo kvapo buteliuko dizainas gali būti personalizuotas tiesiogine spauda, kas leidžia pridėti įmonės logotipą ar kitą svarbią žinutę. Purškiamas kvapas ne tik maloniai kvepia, bet ir yra stilingas, todėl jis bus puikus akcentas bet kokioje aplinkoje.

Personalizavimo galimybės

Ši verslo dovana suteikia galimybę pilnai pritaikyti ją pagal jūsų įmonės stilių ar gavėjo poreikius. Jūs galite pasirinkti ne tik kvapą iš šešių siūlomų variantų, bet ir personalizuoti dovaną įvairiais būdais. Graviravimas ant ąžuolo kortelės suteikia išskirtinumo ir pabrėžia asmeniškumą, o tiesioginė spauda ant purškiamo kvapo buteliuko ar pakuotės suteikia dar daugiau galimybių išskirti savo dovaną iš kitų. Taip pat galima pasirinkti dėžutės medžiagą, kad dovana atitiktų jūsų estetikos ir kokybės standartus.

Personalizuota verslo dovana su kvepiančia ąžuolo kortele ir purškiamu kvapu – tai išskirtinis dėmesys jūsų klientams ar kolegoms. Galimybė pasirinkti kvapus, graviruoti kortelę ir naudoti tiesioginę spaudą ant pakuotės ir buteliuko suteikia dovanai asmeniškumo ir profesionalumo. Dovanokite šilumą, prabangą ir išskirtinį dėmesį kiekvienam gavėjui su šiuo prabangiu verslo rinkiniu.

Kodėl verta rinktis šį verslo rinkinį?

Šis verslo rinkinys – tai daugiau nei paprasta dovana. Jis ne tik praktiškas, bet ir asmeniškas, leidžiantis kiekvienam gavėjui pasijusti ypatingu. Rankų darbo ąžuolo kortelė automobiliui su galimybe pasirinkti kvapą pagal asmeninius pageidavimus – tai unikalus būdas nustebinti ir suteikti džiaugsmo kasdien. Purškiamas kvapas suteikia papildomą galimybę atnaujinti ir pratęsti malonų aromatą, todėl dovana išlieka aktuali ilgą laiką.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.1 kg
Kvapas

DREAMS, SENSO, PRECIOUS, VELVET, CHARMS, EVENING