Rinkinys su miltelių žvake

27.21  be PVM

Rinkinio sudėtis: du stiklo indeliai žvakei ir natūralaus vaško žvakės milteliai ~500 g.

Jūsų logotipas: Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, taip pat ant žvakių indelių ir žvakės miltelių pakuotės.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 27.21 
30 - 49 25.00 
50 - 99 22.79 
100 - 199 20.58 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Ieškote unikalios verslo dovanos, kuri išsiskirtų originalumu ir funkcionalumu? Verslo dovana su miltelių žvake ir dviem stiklo indeliais – tai ne tik elegantiškas, bet ir kūrybiškas sprendimas. Ši dovana puikiai tinka tiems, kurie vertina personalizuotas, estetiškai patrauklias ir praktiškas dovanas. Galimybė uždėti įmonės logotipą suteikia dar daugiau unikalumo, o prabangi pakuotė užtikrina įsimintiną pirmąjį įspūdį.

Miltelių žvakė – kūrybiškumo išraiška.

Ši miltelių žvakė išsiskiria tuo, kad ji niekada nebus tokia pati – tai žvakė, kuri sužadins kūrybiškumą ir leis eksperimentuoti. Pakuotėje rasite daugiau kaip 500 g natūralių, augalinės kilmės vaško miltelių, kurie yra visiškai saugūs naudoti. Žvakė degdama neišskiria nuodingų medžiagų, todėl yra ekologiška ir draugiška aplinkai.

Naudodami šiuos miltelius, galite pasirinkti bet kokį indą – stiklinį, keramikinį ar kitą nedegų indą, kuriame suformuosite unikalią žvakę. Pakuotėje rasite 20 dagčių, kuriuos galima įstatyti į vaško miltelius, o žvakę paruošti labai paprasta. Vos uždegus, žvakė degs skleidžiant švelnią šviesą, o vaško kristalų struktūra džiugins akį net ir užgesus liepsnai.

Stiklo indeliai – elegantiška ir funkcionali dovana.

Rinkinyje taip pat yra du stilingi stiklo indeliai, kuriuose galima laikyti arba deginti žvakės miltelius. Šie indeliai puikiai dera tiek namų, tiek biuro interjere, todėl šis rinkinys gali tapti ne tik kvapnia dovana, bet ir stilingu akcentu. Indeliai yra daugkartinio naudojimo, todėl po žvakės panaudojimo juos galima pritaikyti įvairioms kitoms reikmėms, kaip pavyzdžiui, kitiems vaško milteliams ar smulkmenų laikymui.

Personalizacijos galimybė – unikali dovana su jūsų įmonės logotipu.

Šią verslo dovaną galite personalizuoti pridėdami savo įmonės logotipą ant rinkinio pakuotės. Tai suteiks jūsų dovanai dar daugiau individualumo ir padarys ją ypatinga bei nepamirštama. Personalizacija yra puikus būdas užmegzti glaudesnius santykius su verslo partneriais ar klientais, sukuriant teigiamą įspūdį ir primenant apie jūsų dėmesį ir rūpestį.

Dovanokite šią verslo dovaną su miltelių žvake ir dviem stiklo indeliais – tai kūrybiška, personalizuota dovana, kuri džiugins gavėją kiekvieną dieną!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.2 kg