Rinkinys su namų ir automobilio kvapais

39.36  be PVM

Rinkinio sudėtis. Namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml (pagrindinės kvapų natos: ąžuolas, lauko uogos, beržas) ir medinis automobilio kvapas (pagrindinės kvapo natos: apelsinas, eukaliptas, sandalmedis).

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, taip pat ant namų kvapo indelio ir išgraviruoti ant automobilio kvapo.

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 39.36 
30 - 49 37.15 
50 - 99 33.84 
100 - 199 30.52 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , , ,

Ieškote elegantiškos ir išskirtinės dovanos vadovui? Verslo dovanų rinkinys su namų kvapu ir automobilio kvapo laikikliu – tai puikus būdas parodyti dėmesį ir pagarbą. Šis rinkinys yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina subtilų aromatą ir stilingus sprendimus savo kasdienybėje. Dovana ne tik funkcionali, bet ir prabangi, su galimybe pridėti jūsų įmonės logotipą, todėl tai puiki verslo dovana vadovams, kolegoms ar partneriams.

Automobilio kvapas

Šiame rinkinyje rasite stilingą ir natūralų automobilio kvapo laikiklį, pagamintą iš aukštos kokybės ąžuolo medienos. Automobilio kvapas dvelkia gaiviu ir gaivinančiu aromatu, kurio pagrindinės natos yra apelsinas, eukaliptas ir sandalmedis. Tai subtilus kvapų derinys, kuris suteikia gaivumo ir ramybės jausmą vairuojant. Kvapas išlieka iki 4-5 savaičių, todėl ilgai džiugins automobilio savininką.

Stilingo dizaino automobilio kvapo laikiklis ne tik kvepia, bet ir atrodo puikiai, papildydamas automobilio interjerą elegantiška detalė. Tai itin prabangi dovana, kuri skirta tiems, kas vertina estetiką ir kokybę.

Namų kvapas su lazdelėmis “Raffinè”

Namų kvapas “Raffinè” – tai dar vienas išskirtinis šio rinkinio akcentas. Kvapų natos – ąžuolas, lauko uogos ir beržas – sukuria subtilų, tačiau ilgai išliekantį aromatą, kuris pripildo namus jaukumu ir ramybe. Kvapas išlieka iki 40 dienų, o lazdelės leidžia lengvai reguliuoti kvapo intensyvumą. Norint stipresnio kvapo, lazdelės gali būti apverčiamos, kad aromatas būtų dar intensyvesnis.

Šio kvapo buteliukas yra elegantiškos išvaizdos, todėl taps ne tik malonaus kvapo šaltiniu, bet ir stilingu interjero akcentu. Prabangios juodos lazdelės ir rafinuotas buteliuko dizainas pavers šį produktą puikia dekoracija tiek darbo aplinkoje, tiek namuose.

Personalizacija ir kokybė

Šį verslo dovanų rinkinį galite papildyti savo įmonės logotipu, taip sukurdami dar asmeniškesnę ir unikalią dovaną. Tai ypatinga dovana, kuri džiugins ne tik aromatais, bet ir primins apie jūsų dėmesį. Rinkinys yra puiki dovana vadovui, kuris vertina subtilumą, eleganciją ir kokybę.

Dovanokite malonias akimirkas su šiuo stilingu verslo dovanų rinkiniu!

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg