Prieskonių Gourmet rinkinys

37.73  be PVM

Rinkinį sudaro: 6 didesni stikliniai indeliai, kuriuose tvarkingai supakuoti jūsų pasirinkti prieskoniai, 1000 g – 1100 g.

Jūsų logotipas: jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dėžutės.

Minimalus užsakymo kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 savaitės.

 

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 37.73 
50 - 99 36.61 
100 - 199 35.50 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Prieskonių gourmet rinkinys – tai išskirtinė, elegantiška ir prabangi dovana, puikiai tinkanti ypatingoms progoms. Šis rinkinys sukurtas tiems, kurie vertina subtilumą, skonį ir aukštą kokybę, todėl jis taps puikiu pasirinkimu norint padėkoti kolegoms, verslo partneriams ar klientams. GOURMET kolekcijos rinkinys leidžia įkvėpti kulinarinius nuotykius ir praturtinti kiekvieną virtuvės patirtį.

Sudėtis

Rinkinį sudaro 6 didesni stikliniai indeliai, kuriuose tvarkingai supakuoti jūsų pasirinkti prieskoniai. Kiekvienas stiklinis indelis uždengtas aukštos kokybės akacijos medienos dangteliu, suteikiančiu ne tik praktiškumo, bet ir estetinį malonumą. Prieskoniai tokioje pakuotėje ilgiau išlieka švieži ir aromatingi, o indelių dizainas papuoš kiekvieną virtuvę ar valgymo erdvę. Galite pasirinkti prieskonius iš viso „Chai Chai“ asortimento, todėl rinkinys lengvai pritaikomas pagal asmeninius skonio poreikius.

Logotipas

Šio rinkinio unikalumas slypi ne tik prieskoniuose, bet ir galimybėje pritaikyti jį jūsų verslo poreikiams. Ant dėžutės galima pridėti jūsų įmonės logotipą, kuris šią dovaną padaro dar asmeniškesnę ir išskirtinę. Tai puiki galimybė parodyti dėkingumą ir stiprinti ryšius su partneriais ar klientais, suteikiant jiems ne tik funkcionalią, bet ir estetišką bei praktišką dovaną.

Kodėl verta rinktis prieskonių gourmet rinkinį?

  1. Elegantiškas dizainas: Rinkinys sukurtas taip, kad ne tik suteiktų gastronominį malonumą, bet ir taptų puošmena virtuvėje. Akacijos dangteliai ir stikliniai indeliai kuria prabangos ir estetikos pojūtį.
  2. Universalumas: Galite pasirinkti mėgstamiausius prieskonius iš „Chai Chai“ kolekcijos, todėl rinkinys tampa puikiai pritaikomas pagal individualius skonius ir poreikius.
  3. Verslo dovanos pritaikymas: Galimybė graviruoti įmonės logotipą ant dėžutės suteikia galimybę personalizuoti dovaną ir palikti įsimintiną įspūdį.
  4. Aukšta kokybė: „Chai Chai“ prieskoniai pasižymi autentiškumu ir aukšta kokybe, todėl šis rinkinys taps ne tik stilingu akcentu, bet ir puikiai tiks kasdieniniam naudojimui.

Dovanokite prabangą ir skonio patirtį su prieskonių gourmet rinkiniu – tai daugiau nei paprasta dovana. Tai galimybė suteikti džiaugsmą ir atrasti naujus skonius bei praturtinti kasdienius valgymo ritualus. Be to, prieskoniai atspindi pasaulio virtuvių įvairovę – nuo Azijos iki Viduržemio jūros regiono, todėl šis rinkinys taps puikiu prieskoniu bet kokiam patiekalui.

Šis gourmet prieskonių rinkinys – puikus pasirinkimas norint dovanoti prabangą, skonį ir estetiką viename, suteikiant savo verslo partneriams ar klientams nepamirštamą patirtį.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 1.2 kg