Arbatų solistas

17.66  be PVM

Prekė: vintažinis stiklinis buteliukas, pripildytas skaniausios kalėdinės arbatos, 553 g.

Jūsų logotipas: jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dėžutės.

Minimalus užsakymo kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 savaitės.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
10 - 49 17.66 
50 - 99 17.13 
100 - 199 16.61 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , ,

Kalėdinė arbata “Arbatų solistas” – tai išskirtinė kalėdinė dovana arbatos mėgėjams ir ne tik! Ši dovana, kurią sudaro vintažinis buteliukas, pripildytas aromatingos „Chai Chai“ arbatos, taps puikiu akcentu jūsų šventėse. Ši arbata neabejotinai taps jūsų šventinio stalo pažiba ir dovana, kuri šildo tiek kūną, tiek sielą.

Logotipas

Kalėdinės dovanos esmė yra ne tik skonis, bet ir pateikimas. Būtent todėl šis vintažinio stiliaus buteliukas yra elegantiškai papuoštas subtiliu mažučiu kaspinėliu, kuris suteikia ypatingo šventiškumo ir jaukumo. Jis yra įpakuotas į solidžią, juodą dėžutę, kuri suteikia rafinuotumo ir prabangos pojūtį. Ši dovana gali būti personalizuojama – ant dėžutės galime išgraviruoti jūsų įmonės logotipą, todėl tai puikus pasirinkimas, jei ieškote elegantiškos ir asmeniškos verslo dovanos.

„Chai Chai“ arbata – tai viena iš populiariausių ir mėgstamiausių arbatų tarp mūsų klientų. Ši aromatinga arbata pasižymi išskirtiniu skoniu, kurį sudaro harmoninga prieskonių ir žolelių sintezė. Ji puikiai tinka vėsiems žiemos vakarams, kai norisi sušilti ir atsipalaiduoti. „Chai Chai“ arbata ne tik sušildo kūną, bet ir nuteikia šventiškai, todėl yra idealus pasirinkimas kalėdinėms dovanoms.

Kodėl verta rinktis „Arbatų solistą“?

  • Tai ne tik gardi arbata, bet ir elegantiškai pateikta dovana, kurią smagu dovanoti tiek verslo partneriams, tiek draugams ar šeimos nariams.
  • Vintažinis buteliukas su arbata tampa dekoratyviu akcentu, kuris puikiai dera bet kuriame interjere.
  • Pridėjus įmonės logotipą ant dėžutės, ši dovana tampa išskirtine ir asmeniška, suteikiančia ypatingo žavesio jūsų verslo dovanoms.
  • Juoda dėžutė suteikia prabangos įspūdį, todėl šis rinkinys atrodo solidžiai ir išskirtinai.

Kalėdinė arbata “Arbatų solistas” – tai ne tik paprasta kalėdinė dovana, bet ir būdas parodyti rūpestį bei dėmesį tiems, kurie jums svarbūs. Dovanodami šį rinkinį, jūs ne tik dovanojate skanią arbatą, bet ir šiltą šventinį jausmą, kuris sušildo širdį ir nuteikia šventiškai.

Matmenys: Ø70 x 145 mm

Rinkitės kalėdinę arbatą „Arbatų solistas“, jei norite įteikti rafinuotą, skoningą ir šventišką dovaną, kuri paliks nepamirštamą įspūdį ir puikiai tiks tiek verslo dovanoms, tiek artimiesiems.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.603 kg
Išmatavimai 198 × 122 × 74 cm