Kalėdinė dovana „Saldi pirštinaitė“

13.71  be PVM

Rinkinį sudaro: medaus skanėstas su avietėmis, 50 g, medaus skanėstas su svarainiais, 50 g, medaus skanėstas su mėlynėmis, 50 g.

Jūsų logotipas: kiekvieną dėžutę galime įrišti kaspinu su jūsų logotipu.

Minimalus užsakymo kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: 2 savaitės.

Išankstinis užsakymas

Kalėdinė dovana „Saldi pirštinaitė“ – tai ne tik gurmaniška, bet ir estetiška dovana, kuri neabejotinai praskaidrins šventes ir suteiks džiaugsmo darbuotojų vaikams. Ši dovanų dėžutė yra išskirtinė ne tik savo turiniu, bet ir išvaizda – formuota kaip daili kumštinė pirštinė, ji taps puikia dekoracija po Kalėdine eglute. Tokia dovana ne tik nudžiugins vaikus, bet ir parodys jūsų dėmesį bei rūpestį darbuotojams.

Sudėtis

Dovanų rinkinį sudaro trys gardūs medaus skanėstai, pagaminti iš natūralių ingredientų ir šaltyje džiovintų vaisių. Visi skanėstai supakuoti į 50 g talpos stiklainėlius, kurie puikiai dera tiek prie dovanų dėžutės, tiek prie šventinės nuotaikos.

  1. Medaus skanėstas su avietėmis (50 g) – šaltyje džiovintos avietės puikiai dera su medaus saldumu. Šis skanėstas ne tik gardina, bet ir prisideda prie sveikatingumo, nes avietės yra puikus antioksidantų šaltinis. Kiekvienas kąsnis suteikia gaivumo ir švelnios rūgštelės.
  2. Medaus skanėstas su svarainiais (50 g) – svarainiai, žinomi dėl savo vitaminų gausos, derinami su natūraliu medumi, suteikia šiam skanėstui ypatingo gaivumo. Tai tikras imunitetą stiprinantis produktas, kuris idealiai tinka žiemos šventėms.
  3. Medaus skanėstas su mėlynėmis (50 g) – mėlynės puikiai papildo medaus švelnumą. Šis derinys ne tik skanus, bet ir turtingas antioksidantais bei vitaminais, todėl gali padėti stiprinti sveikatą per šaltąjį sezoną.

Dovanų dėžutė „Saldi pirštinaitė“ yra ne tik funkcionalus, bet ir vizualiai patrauklus pasirinkimas. Jos dydis, forma ir kaspinas su jūsų įmonės logotipu pavers šią dovaną ypatinga ir personalizuota. Dėžutė yra kruopščiai sukurta taip, kad būtų ne tik dovana, bet ir šventinis aksesuaras, kuris tikrai sužavės tiek vaikus, tiek suaugusius.

Be to, ši dovana yra tvari, nes dėžutę galima naudoti pakartotinai kaip smulkių daiktų saugojimo dėžutę, o tai skatina atsakingą vartojimą. Tai dovana, kuri ne tik džiugina, bet ir tarnauja ilgai po švenčių.

Kodėl verta rinktis „Saldžią pirštinaitę“ kaip kalėdinę dovaną darbuotojų vaikams?

  • Personalizacija: Dėžutę galima papuošti kaspinu su jūsų įmonės logotipu, taip sukuriant asmeninį ir profesionalų dovanų įspūdį.
  • Natūralūs produktai: Visi skanėstai pagaminti iš natūralaus medaus ir šaltyje džiovintų vaisių, kurie išlaiko visas vertingas medžiagas.
  • Išskirtinis dizainas: Dovanų dėžutė sukurta kaip daili pirštinė, kuri praturtina šventinę nuotaiką ir puikiai atrodo po Kalėdine eglute.
  • Šventinis džiaugsmas vaikams: Natūralus medus ir vaisiai ne tik puikiai tinka vaikams, bet ir sukuria nepamirštamą šventinį skonį.

Kalėdinė dovana darbuotojų vaikams „Saldi pirštinaitė“ – tai puikus būdas išreikšti dėkingumą ir šventinį džiaugsmą darbuotojų šeimoms. Personalizuota dovana, sukurta iš natūralių produktų, atskleidžia jūsų įmonės vertybes ir rūpestį darbuotojų vaikais, kurie visuomet bus dėkingi už šį mielą ir gardų siurprizą.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.25 kg