Rinkinys su namų kvapu ir žvake

25.00  be PVM

Rinkinio sudėtis: namų kvapas su lazdelėmis 100 ml (pagrindinės kvapų natos: ąžuolas, lauko uogos, beržas) ir natūrali kvepianti sojų vaško žvakė (žvakės kvapo sudėtis: raudonosios vynuogės, obuoliai, ambra).

Jūsų logotipas. Jūsų įmonės logotipą galime uždėti ant dovanų dėžutės, taip pat ant namų kvapo stiklinio buteliuko ir žvakės stiklinio indelio. 

Minimalus kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 14 d.d.

Išankstinis užsakymas

Kainos nurodytos be PVM.
Kiekis (vnt.) Kaina už vnt.
20 - 29 25.00 
30 - 49 23.45 
50 - 99 20.58 
100 - 199 17.26 

*Didesni kiekiai derinami individualiai.

Kategorijos: , , ,

Kvapas namams ir kvepianti sojų vaško žvakė – tai elegantiškas rinkinys, suteikiantis jūsų partnerių arba kolegų namams jaukumą ir prabangų aromatą. Šis rinkinys idealiai tinka norint pripildyti erdvę maloniais kvapais bei sukurti raminančią atmosferą.

Rinkinyje rasite namų kvapą su lazdelėmis ir natūralaus sojų vaško žvakę. Abu produktai pagaminti iš aukštos kokybės natūralių ingredientų ir CF aliejinių kvapų, kurie subtiliai atsiskleidžia ir ilgai išlieka, užtikrindami, kad jūsų namai visada kvepės gaiviai ir maloniai.

Sojų vaško žvakė

  • Kvapas: raudonosios vynuogės , obuoliai, ambra
  • Degimo trukmė: 25 val.

Namų kvapas su lazdelėmis yra puikus sprendimas norint išlaikyti ilgalaikį aromatą bet kurioje patalpoje. Kvapo intensyvumą galima lengvai reguliuoti keičiant įmerkimo lazdelių kiekį. Šis kvapas puikiai tinka svetainėms, miegamiesiems ar darbo erdvėms, sukuriant ramybės ir komforto jausmą kiekvienoje patalpoje. Kartu su lazdelėmis kvapas yra išsklaidomas tolygiai, užtikrindamas ilgalaikį ir pastovų malonų aromatą.

Namų kvapas su lazdelėmis “RAFFINĖ”

  • Pagrindinės kvapų natos: ąžuolas, lauko uogos, beržas.
  • Kiekis: 100 ml.
  • Naudojimo laikas: iki 40 dienų.

Kvepianti sojų vaško žvakė – tai dar vienas natūralus produktas, skirtas jaukiai atmosferai sukurti. Sojų vaškas yra ekologiška ir tvari alternatyva tradicinėms parafino žvakėms, todėl pasirinkę šią žvakę ne tik pasirūpinsite savo namų kvapu, bet ir aplinka. Sojų vaškas dega švariai ir lėtai, užtikrindamas ilgalaikį ir švelnų aromato sklidimą. Kiekvieną kartą uždegus žvakę, aromatiniai aliejai, esantys žvakės sudėtyje, užpildo patalpą šiltais ir maloniais kvapais.

Šiame rinkinyje naudojami CF aliejiniai kvapai, kurie subtiliai atsiskleidžia ir tinka įvairioms erdvėms – nuo gyvenamojo kambario iki miegamojo ar vonios. Jie suteikia erdvei subtilų ir elegantišką kvapą, kuris neperkrauna, bet suteikia jaukumo ir gaivos.

Be to, šis rinkinys gali tapti puikia verslo dovana – ant pakuotės galima uždėti jūsų įmonės logotipą. Tai unikalus būdas išreikšti dėmesį partneriams, darbuotojams ar klientams, kartu stiprinant jūsų įmonės prekės ženklą.

Rinkitės šį kvapą namams ir sojų vaško žvakę norėdami sukurti jaukią, aromatingą ir stilingą atmosferą savo namuose arba padovanoti išskirtinę dovaną, kuri bus praktiška, natūrali ir ekologiška.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.8 kg