EQUA išmanioji gertuvė

50.08  be PVM

Prekė: EQUA išmanioji gertuvė – su Bluetooth sinchronizuojama gertuvė, leidžianti stebėti vandens suvartojimą per EQUA programėlę. Pagaminta iš nerūdijančio plieno, palaiko gėrimų temperatūrą iki 24 valandų.

Jūsų logotipas: jūsų įmonės logotipą galime išgraviruoti ant gertuvės sienelės.

Minimalus užsakymo kiekis: 20 vnt.

Pagaminimo terminas: 3 savaitės.

Savybės

EQUA išmanioji gertuvė – tai modernus ir inovatyvus sprendimas, pritaikytas tiek individualiam, tiek verslo naudojimui. Ši gertuvė ne tik padeda palaikyti tinkamus vandens vartojimo įpročius, bet ir įtraukia išmaniąsias funkcijas, kurios gali reikšmingai prisidėti prie darbuotojų sveikatos ir produktyvumo gerinimo. Sukurta naudojant pažangias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas, ši gertuvė idealiai tinka įmonėms, kurios rūpinasi savo darbuotojų gerove ir siekia diegti modernius sprendimus kasdieninėje veikloje.

Kalbant apie fizines savybes, dviguba sienelė užtikrina, kad gertuvėje esantys karšti gėrimai išlaikytų temperatūrą iki 12 valandų, o šalti gėrimai – iki 24 valandų. Tai itin praktiška tiems, kurie dažnai keliauja arba dirba ilgomis valandomis, kai svarbu turėti tiek šaltą, tiek karštą gėrimą prieinamą ilgą laiką. Be to, gertuvė turi pakankamai didelę geriamosios angos skersmenį, kad į ją lengvai tilptų ledo kubeliai.

Gertuvė pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris ne tik ilgaamžis, bet ir lengvai prižiūrimas. Dėl savo tvirtos konstrukcijos ji puikiai tinka kasdieniniam naudojimui biure, kelionėse ar sportuojant. Tai patikimas sprendimas, užtikrinantis tiek funkcionalumą, tiek stilingą išvaizdą.

Inovacija ir technologijos

Ši gertuvė sinchronizuojasi su EQUA programėle, kuri yra prieinama tiek iOS, tiek Android platformose. Tai leidžia darbuotojams lengvai stebėti savo vandens suvartojimą ir palaikyti optimalų hidratacijos lygį visos darbo dienos metu. Programėlė apskaičiuoja asmeninį kasdienio vandens poreikį, atsižvelgdama į kūno duomenis, tokius kaip svoris, amžius ir aktyvumo lygis, ir siunčia priminimus, kada laikas gerti vandenį. Tai padeda darbuotojams išlikti sveikiems ir energingiems, kas tiesiogiai prisideda prie geresnio produktyvumo ir bendros savijautos.

EQUA išmanioji gertuvė taip pat stebi bendrą vandens suvartojimą, leidžiant vartotojams tiksliai žinoti, ar jie išgeria pakankamą vandens kiekį. Toks monitoravimas ypač svarbus įmonėse, kur sveikatos ir gerovės iniciatyvos tampa vis svarbesnės. Gertuvės funkcionalumas gali padėti darbuotojams kurti sveikus įpročius ir prisidėti prie bendros jų motyvacijos bei gerovės.

Šiai išmaniajai gertuvei energiją tiekia pakraunama baterija, o į komplektą įtrauktas USB B tipo priedėlis, kuris leidžia lengvai ir greitai įkrauti prietaisą. Tokiu būdu gertuvė gali būti naudojama ilgesnį laiką be papildomų rūpesčių.

Dydis ir talpa

EQUA išmanioji gertuvė turi 680 ml talpos, kas yra optimalus dydis, kad būtų galima išlaikyti reikiamą vandens kiekį per dieną, nešiojant gertuvę su savimi. Jos aukštis yra 25,3 cm, o skersmuo – 7,2 cm, todėl gertuvė lengvai telpa į daugumą kuprinių ar krepšių. Be to, jos svoris yra tik 470 g, tad gertuvė yra pakankamai lengva nešiotis.

Logotipas

Personalizacijos galimybės taip pat labai svarbios verslui. Gertuvę galima graviruoti logotipu, taip suteikiant unikalų dizainą, kuris atitiks įmonės prekės ženklo identitetą. Tokia personalizacija gali būti puiki reklaminė priemonė arba dovana klientams ir partneriams.

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris 0.52 kg
Spalva

DARK GRAY, SNOW WHITE, PINK BLUSH