Panettone pyragas GRANDUCALE įvairių skonių

7.43 11.43  be PVM

Prekė: Itališkas Panettone pyragas GRANDUCALE. Galite rinktis iš 7 skirtingų skonių.

Minimalus kiekis: 10 vnt.

Pagaminimo terminas: nuo 5 d.d. iki 3 sav.

Galiojimo laikas: uždarytas originalioje pakuotėje ir laikomas vėsioje bei sausoje vietoje, galioja 8 mėn. nuo pagaminimo datos.

Pastaba: užsakymams, kurie daromi nuo lapkričio vidurio, reikalingas papildomas užklausimas iš tiekėjo, ar galės įvykdyti užsakymą. Susisiekite su mumis dėl užsakymo galimybių, jeigu norite užsakyti po šio termino.

Panettone pyragas GRANDUCALE įvairių skonių – puiki dovana verslui

Kalėdų laikotarpiu verslo dovanos tampa ne tik išraiška dėkingumo, bet ir svarbi įmonės įvaizdžio dalis. Panettone pyragas GRANDUCALE – tai itališkas šventinis desertas, kuris idealiai tinka dovanoms įmonėms, siekiančioms nustebinti savo partnerius, klientus ar darbuotojus. Pagamintas pagal senovines tradicijas, šis pyragas puikiai perteikia autentišką itališką skonį ir gurmanišką patirtį.

Šis Panettone pyragas išsiskiria savo įvairių skonių pasirinkimu, suteikiančiu galimybę kiekvienam atrasti savo mėgstamą variantą. Dovanų dėžutėje supakuotas Panettone GRANDUCALE yra puikus pasirinkimas pasveikinti su šventėmis kolegas ar klientus.

Vienas iš labiausiai išskirtinių skonio pasirinkimų yra Panettone pyragas su Tiramisu kremu. Šis pyragas sujungia du garsius itališkus desertus – tradicinį Panettone ir populiarųjį Tiramisu. Minkšta pyrago tešla kartu su švelniu ir tirštu Tiramisu kremu suteikia ypatingai sodrų ir turtingą skonį. Panettone pyragas su Tiramisu kremu neabejotinai taps mėgstamiausiu pasirinkimu tarp šventinių desertų, suteikdamas gaivų kavos ir kakavos aromatą.

Skonių pasirinkimai „Panettone GRANDUCALE“ kolekcijoje:

  • Panettone su Tiramisu kremu – ypatingas itališko skanėsto ir Tiramisu deserto derinys, praturtintas kavos ir kakavos natomis, suteikia pyragui unikalų skonį ir tekstūrą.
  • Klasikinis Panettone – tradicinis pyragas su sultingomis razinomis ir cukruotomis apelsinų žievelėmis, kuris perteikia autentišką Kalėdų skonį.
  • Panettone su šokoladu – minkštas pyragas, praturtintas šokolado gabaliukais, kurie suteikia intensyvaus saldumo ir gardumo kiekviename kąsnyje.
  • Panettone su pistacijomis – Viduržemio jūros regiono įkvėptas pyragas, praturtintas pistacijų kremu, kuris suteikia išskirtinį riešutų skonį.
  • Panettone su citrina – gaivus ir citrusinis pyragas, suteikiantis šventėms švelnų ir gaivų skonį, idealiai tinkantis lengvesniems desertams.
  • Panettone su kremu – šiuolaikinė Panettone versija su kreminiu vanilės užpildu, mėgstama tiek tradicijos gerbėjų, tiek naujų skonių ieškotojų.
  • Panettone su šokolado kremu – itin šokoladinis pyragas su šokolado gabaliukais ir kremu, skirtas tikriems šokolado mėgėjams.

Panettone pyragas su Tiramisu kremu gali būti puiki verslo dovana klientams. Puodelis kavos ar arbatos ir Panettone pyragas – ilgai laukta pertraukėlė ir gardus atsitraukimas nuo visų darbų.

 

Labai tikimės, kad taip nenutiks, tačiau prekių išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotų nuotraukose. Prekės svoris "Papildoma informacija" lentelėje yra pateiktas su įpakavimu arba apsaugine pakuote, tai nėra prekės grynasis svoris.

Reikia pagalbos? Susisiekite su mumis!

Svoris N/A
Skonis

CIOCCOLATO, CLASSICO, CREMA PASTICCERA, GOCCE DI CIOCCOLATO, GRAN LIMONE, PISTACCHIO, TIRAMISU

Svoris

500 g, 750 g, 900 g